Drivr – En Uber klon der virker i Danmark og de giver 50,- i rabat på første tur

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Drivr – En Uber klon der virker i Danmark og de giver 50,- i rabat på første tur. Dette er meget passende ordene som dækker denne artikel og noget som bør vække interessen. Grunden er at Drivr via en app gør det muligt at booke taxa eller andre lidt finere typer af biler og at der løbende er muligt at optjene vouchers der giver rabat på de enkelte ture.

Det er dog ikke noget nyt at der er en app til at tilkalde en taxa. Det nye er (som også Uber bruger) er at man også ordner betalingen igennem app’en eller den konto som man har oprettet på sin smart phone af enten Apple eller Android. Der er desværre ikke en Windows app lavet endnu.

Drivr logo
Drivr logo

Drivr gør det meget enkelt og overskueligt at bestille og følge den bil man har bestilt via app’ens kort. Så er man et sted i for eksempel København eller Århus så er det lige at kigge på app’en og vælge biltypen man vil have og så er det at trykke bestil og så kan man ellers følge hvor ens bil er henne på app’en kort (også se hvor den nærmeste bil er inden man foretager sin bestilling).

Drivr - Smart Phone App
Drivr – Smart Phone App

Hvis man vil prøve det og benytte sig af de 50,- i rabat for første tur så skal man benytte sig af følgende voucher kode som tastes inde i app’ens indstillinger som man finder i øverste venstre hjørne (ikonet med de 3 vandrette streger): CQFAY4

UPDATE: vi skal gøre opmærksom på at voucher koden kun kan bruges til betaling for til Tesla og Exec, og ikke taxi!

(Vi gør opmærksom på at det er et refferal kode, hvor Bonusfeber også får 50,- når du benytter dig af rabatten)

Drivr - Smart Phone App - Indtast Voucher kode
Drivr – Smart Phone App – Indtast Voucher kode

Når du har indstalleret app’en kan du selv oprette en voucher kode og dele med andre og på den måde også få glæde af en rabat hver gang en anden bruger din voucher kode for første gang. Så ved at dele dette budskab så kan man mange gange spare 50,- på sine taxa regninger.

Nogle af Drivr’s argumenter for at bruge dem og deres app er følgende:

Fordele ved at bruge Drivr.
Fordele ved at bruge Drivr

Der er også som nævnt tidligere mulighed for at bestille andre biler såsom en Tesla. Prisen er igen rimelig og stort set kun opstartsprisen som er højere. En executive type er også muligt og dette er oftes en af de størrere biler af typen Mercedes eller BMW. Nedenstående er alle raterne så man kan sammeligne med det at køre i en traditionel taxa i Danmark (priserne er for København):

Drivr - Rater for København (taget fra www.drivr.com)
Drivr – Rater for København (taget fra www.drivr.com)

Drivr er en dansk virksomhed med hovedkontor i København. Kig forbi deres hjemmesiden her.

Har man lyst til at prøve så kan man på nedenstående link kan du hente app’en:

Iphone

Android

Læs om Uber her som er samme koncept der dog ikke er kommet til Danmark endnu (virker i Stockholm og mange andre byer i verden)

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Malthe siger

  Jeg har personligt ikke haft så gode oplevelser med Drivr, da der ofte er gået lang tid før taxaen kom og så synes jeg generelt bare ikke at deres service og app er særligt lækkert lavet. Nu hvor Uber er kommet til Danmark, så har jeg svært ved at se Drivrs muligheder og især når Uber giver 80 kr. gratis til første tur med en rabatkode. Det er let at finde deres rabatkoder f.eks. på http://www.uberrabatkode.dk/

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Takker for din besked om dine oplevelser.

   Med hensyn til siden uberrabatkode så giver det blot ejeren 80kr hver gang man benytter koden – så det er smart af ejeren af siden at udnytte dette og dermed kunne køre billigere med Uber 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *