Drømmer du om et job hos et af verdens største flyselskaber?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates leder lige nu efter kabinepersonale til deres mange flyruter, og holder derfor åbent hus for danskere, der drømmer om et job hos verdens største flyselskab. Det sker onsdag den 15. maj i København.

Hvis det at rejse er at leve, har du nu chancen for et job, der er fyldt med liv – og hurtigt bliver en livsstil. Emirates søger nemlig målrettet efter mænd og kvinder, der vil arbejde som kabinepersonale hos flyselskabet, og som kan se frem til at udforske 160 byer på seks kontinenter og blive del af et stærkt internationalt team.  Din arbejdsplads bliver en af verdens nyeste og mest moderne flyflåder bestående af Airbus A380 og Boeing 777 fly.

Onsdag den 15. maj går flyselskabet på jagt efter kabinepersonale i København. Interesserede ansøgere kan møde op på Quality Airport Hotel Dan, Kastrup. Rekrutteringen starter præcist kl. 9 om morgenen.

Du behøver ikke at have tidligere erfaring som kabinepersonale, men der er en række kriterier, du skal opfylde. Du skal f.eks. være minimum 21 år, når du starter og kunne nå op til 212 cm, når du står på tæer. Læs mere om kriterier og lønforhold her.

Selvom det ikke er obligatorisk, opfordres kandidaterne til at udfylde en online ansøgning på Emirates Group Careers hjemmeside inden deltagelse i åbent hus.

Tid og sted

Det er på onsdag den 15. maj 2019 klokken 09:00 at du skal møde op for at høre mere om det at være en del af kabinepersonalet i Emirates.

Stedet er:

Quality Airport Hotel Dan
Kastruplundgade 15
2770 Kastrup



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *