SAS mister deres eneste danske topchef

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lars Sandahl Sørensen, Deputy President og COO i SAS, har besluttet sig for at stoppe i SAS og søge nye udfordringer uden for SAS.

Lars Sandahl Sørensen har besluttet at forlade SAS og har starter som CEO i Dansk Industri (DI). Dette er helt sikkert en ganske udfordrende stilling og det bliver spændende at følge denne rejse.

Lars Sandahl Sørensen has decided to leave SAS to pursue an exciting opportunity outside the company, as CEO of Dansk Industri.

Rickard Gustafson, CEO i SAS siger:

At udvikle og sikre vækst i talentmassen er en af de mest vigtige ting for et firma. Derfor er jeg meget glad for den karriere som Lars har haft i SAS. Han har igennem årerne medvirket til at gøre SAS til det som det er i dag. Dertil har det nu sikret ham en meget udfordrende position som CEO for Dansk Industri.

SAS meddeler at Lars Sandahl Sørensen vil starter i sit nye job i midten af august.

Det kan godt være en smule bekymrende at der med afgangen af Lars Sandahl Sørensen ikke er nogen andre danskere i toppen af SAS. Dette håber vi at ledelsen og ejerkredsen tager alvorligt og sikrer at der findes en ny kandidat for at sikre balancen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *