Star Alliance lounge i Paris Charles De Gaulle renoveret

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Star Alliance er nu officielt færdige med at renovere loungen i Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG). Loungen på 980 kvadratmeter har plads til mere end 220 gæster og er indrettet i et fransk design og arkitektur.

Loungen er tilgængelig for rejsende på first class samt business class. Derudover er loungen også tilgængelig for medlemmer af Star Alliance Gold (eller højere) der skal rejse fra Paris Charles de Gaulle Terminal 1.

This slideshow requires JavaScript.

Lounge med panoramaudsigt

Star Alliance har haft sin egen lounge i lufthavnen siden 2008. Beliggende på det højeste punkt i terminalbygningen på 11. og 12. etage, tilbyder loungen panoramaudsigt over lufthavnen. Lounge er åben fra 05:30 til 22:00, dog afhængigt af afgange.

Loungen har et stort udvalg af mad og drikke samt andre faciliteter som rejsende har brug for, før afgang. Et kreativt træk i denne lounge er, et udendørs haveområde som er inspireret af de grønne områder i Paris.

– Den nyrenoverede Star Alliance-lounge i Paris Charles de Gaulle er en del af vores strategi for at gøre rejsen bedre for vores kunder. Vi glæder os til at tilbyde vores passagerer, der rejser til, fra eller igennem Paris Charles de Gaulle en god oplevelse, hvor de kan læne sig tilbage, slappe af og nyde rejsen, siger Christian Dräger, VP Customer Experience hos Star Alliance.

Loungen har også et eksklusivt område for rejsende på first class med Air China, Singapore Airlines og Thai Airways.

Masser af stikkontakter

Begge etager har meget komfortable og rolige omgivelser til at arbejde i. Herunder er der fri adgang til WiFi. Under renoveringen blev der også lagt stor vægt på, at øge antallet af stikkontakter, så gæsterne kan oplade både pc, telefon og tablet. Loungen tilbyder også brusebad, moderne tv-skærme og et stort udvalg af internationale aviser og blade.

Star Alliance har i alt 8 lounges som bliver styret af Star Alliance selv. De andre lounges findes i følgende lufthavne:

Amsterdam (AMS), Buenos Aires (EZE), Los Angeles (LAX), Nagoya (NGO), Rio de Janeiro (GIG), Rom (FCO) og Sao Paulo..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *