Drømmer du om et krydstogt i år?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Line (NCL) skyder gang i det nye år med lanceringen af ”Worldwide Cruising Guide 2024/25”. Et luksuriøst rejsekatalog med fokus på de største krydstogtsoplevelser i sæsonen 2024/25. Kataloget skal inspirere og informere de danske rejsebureauer og deres kunder, når ferien skal planlægges. Kataloget udkommer både i en fysisk og en digital udgave og består af tre dele.

Katalogets første del har fokus på oplevelserne ombord på skibene – herunder kahytter, madoplevelser og underholdning – samt information om NCL’s bæredygtighedsprogram ’Sail & Sustain’.

Anden del sætter fokus på specifikke destinationer og krydstogtruter samt information om skibene, havne og udflugtsmuligheder. Et af højdepunkterne for 2024/25 er NCL’s udvidede sommersæson i Europa med 11 skibe og flere timer i havn.

Billeder fra det nye katalog. Kilde: NCL hjemmesiden

Eksotiske og oversøiske ruter i Asien, Alaska, Caribien, Afrika og Sydafrika indgår også sammen med information om jomfrusæsonen for Norwegian Aqua – det første fartøj i den nye skibsklasse, Prima Plus, der sætter sejl i foråret 2025.

Den sidste del af kataloget indeholder essentielle informationer om NCL’s flåde, fly-cruise-pakker og generelle rejsevilkår.

Rejsebureauer med aktive bookinger vil modtage deres eksemplarer af kataloget direkte fra NCL. Andre interesserede rejsearrangører har mulighed for at bestille krydstogtkataloget via dette link

Den digitale udgave kataloget kan allerede nu opleves her: CE_ Worldwide Cruising Guide 23-2024 (ncl.com)

Se lidt her hvordan det er at være på krydstogt;

Foto: Norwegian Cruise Line (NCL.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *