Hvis du skal hjælpe med at genopbygge Notre Dame, så kan du rejse gratis

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter den heftige brand, der ødelagde meget af den 850 år gamle katedral Notre Dame i Paris, har flyselskabet Air France udtalt, at de ønsker at give fri transport til alle officielle partnere, der bliver involveret i genopbygningen af katedralen.

Benjamin Smith, direktør for Air France udtaler: 

Air Frances medarbejdere rundt omkring i verden er dybt ramt af tragedien og er triste over, hvad der er sket med Notre Dame. Det er et symbol på den franske historie som er kendt i hele verden” 

I de kommende dage planlægger flyselskabet også at oprette en frivillig donationsfond til Air Frances kunder for at bidrage med penge til katedralens reparation. Millioner af euro er allerede blevet doneret til at reparere den ødelagte katedral og nu ønsker Air France altså også, at donere penge til opbygningen. Dog er det endnu ikke oplyst, om Air France vælger at donere penge fra egen kasse, eller om man udelukkende donere penge fra den frivillige donationsfond.

Den franske præsident, Emmanuel Macron har udtalt, at Frankrig ønsker at genopbygge Notre Dame hurtigst muligt og at den skal stå klar om 5 år. Skaderne på den gamle katedral er store, men man kender endnu ikke det fulde omfang af skader og der kan derfor gå dage eller endda flere uger, før man ved mere. 

Hvis den gamle katedral allerede skal stå klar om 5 år, mon så ikke man benytter sig af international arbejdskraft?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *