Nordic Seaplanes med ny “sommerrute” fra København til Skagen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Seaplanes vil til sommer flyve direkte imellem København og Skagen

I uge 29 vil det være muligt at flyve direkte imellem København og Skagen, en rute der aldrig før har været realiseret med rutefly. Det vil foregå med Nordic Seaplanes Twin Otter DHC-300 som er modificeret som vandfly med pontoner.

Flyveturen vil tage en time, og der er plads til imellem 12 og 19 passagerer, afhængig af bagagemængde på hver afgang. Flyveturen vil blive realiseret 5 gange retur i løbet af ugen, fordelt på én daglig retur hver dag mandag-fredag.

Flyet vil lægge til i havnen i Skagen, og du er dermed allerede i midtbyen når du stiger ud af flyet. Det er derfor en utroligt tidsbesparende måde at komme til byen på.

To billettyper

Der bliver på afgangene udbudt to billettyper – én med 6 kg. bagage inkluderet, og én med 23 kg. bagage inkluderet.

Den “billige” med 6 kg. bagage koster 2.900 kr. per vej, imens man må slippe 3.600 kr. per vej med 23 kg. bagage. Om det er tidsbesparelsen værd, må være op til den enkelte kunde, men InsdeFlyers egen oplevelse med turen med vandflyver, er at rejsen er en oplevelse i sig selv.

Oplevelsen starter ombord

Vandflyet flyver nemlig i en makshøjde på 3 km., og der er derfor god udsigt til de forskellige områder man flyver over. Det er også helt specielt at starte og lande på vandet, ligesom den lille flyvemaskine også afviger fra hvad man normalt vil forbinde med rutetrafik.

 

Hovedbillede: Nordic SeaplanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *