Til Dubai for under kr. 2.000,- med Germanwings

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er nu muligt at komme til Dubai for under kr. 2.000,- med Germanwings. Helt præcist er prisen kr. 1.935,- for en tur/retur i laveste billetklasse.

Det er en tur fra Hamburg til Dubai (via Køln) og til denne lave pris er det en attraktiv måde at komme en uges tid til Dubai og nyde varmen og solen, når der nu er koldt og mørkt i Danmark. Mest attraktivt er det nok for vores jyske læsere og Hamburg bør være en naturlig del af vurderingen når der kigges efter flybilletter. Der er ofte mange gode tilbud grundet den store konkurrence og et kæmpe kundegrundlag.

Jeg har gået efter en tur til Dubai i januar 2015. Det er et tidspunkt hvor sol og varme er noget der trækker mange danskere sydpå. Dubai bør være en del af overvejelserne og en pris per person på under kr. 2.000,- er meget attraktivt i min verden.

BF - Germanwings - Pris for rejse i laveste billetklasse til Dubai fra Hamburg

Germanwings er en del af den store Lufthansa Group og er en af deres lavprismærker. Derfor er der en række ting man skal være opmærksom, når man rejser med Germanwings (og alle andre lavprisselskaber).

Der er for eksempel ikke andet end håndbagage med i denne billige billettype og ej heller nogen service ombord i form af måltider eller drikkevarer. Begge dele kan tilkøbes som en del af bookingsprocessen og er stort set identisk med andre lavpriselskabers prisstruktur. I Danmark ligner dette til også til forveksling den måde Norwegian sælger billetter på. Så vær opmærksom og hvis en rejse kræver bagage, måltider, sædevalg og ligende, så kan en billet med et full service selskab måske være et bedre valg (eksempelvis Emirates eller Qatar).

Hvad får man for prisen med Germanwings.
Hvad får man for prisen med Germanwings.

En lille ekstra ting er at der optjenes bonuspoint (miles) til Miles and More programmet. Dette er ikke mange point, men prisen for billetten er også i den lave ende.

Optjening af bonuspoint til Miles and More ved at rejse med Germanwings.
Optjening af bonuspoint til Miles and More ved at rejse med Germanwings.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *