easyJet flyver igen fra den jyske til den tyske hovedstad

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet easyJet genåbner den populære rute fra Aarhus til Berlin den 30. marts. Ruten flyves fredag og mandag og er derfor oplagt for en week-end tur til den tyske hovedstad.

Aarhus Airport udvider igen sommerprogrammet og denne gang med en direkte rute til en af Europas mest populære storbyer, nemlig Berlin. Det er easyJet, som sætter Berlin på afgangstavlen med to ugentlige flyvinger med udrejse fra Aarhus Airport fredag og mandag. Berlinflyvningerne til lufthavnen Tegel går i luften den 30. marts. 

Flyvningerne til Berlin vil være i luften fra den 30. marts til den 23. oktober 2020 med to ugentlige afgange.  EasyJet indsætter en Airbus A320 med plads til 180 rejsende.

Berlin er en strategisk vigtig rute for Aarhus Airport. Ikke alene giver vi østjyske forretningsrejsende direkte adgang til møder og konferencer i Tysklands hovedstad, men vi understøtter også den vedvarende tiltrækning, som Berlin har som storbydestination. Berlin er en by, man aldrig bliver færdig med, og den står fortsat højt på østjydernes ønskeliste over rejsemål til en weekendtur.

Peer H. Kristensen, administrerende direktør, Aarhus Airport.

Udover at den direkte rute giver adgang til Berlins mangfoldige kulturoplevelser, attraktioner, gastronomiske restaurantmekka, hippe vinbarer og shopping-paradis er lufthavnen Berlin Tegel også porten til en lang række andre destinationer, som for eksempel Tel Aviv, Sofia og De Kanariske øer, der tilbydes via easyJet’s rutenetværk. 

Oplagt til en forlænget week-end

Easyjet flyver ruten fredag og mandag – og derfor er det en oplagt mulighed for østjyder, der gerne vil tilbringe en forlænget week-end i den tyske hovedstad. Tiderne er vist nedenfor:

  • Aarhus – Berlin:
    • Fredag: Afgang fra Aarhus 12.45 med ankomst i Berlin 14.00
    • Mandag: Afgang fra Aarhus 12.10 med ankomst i Berlin 13.25
  • Berlin – Aarhus
    • Fredag: Afgang Berlin 10.40 med ankomst i Aarhus 11.55
    • Mandag: Afgang Berlin 10.10 med ankomst i Aarhus 11.25

Også for tyskere, der vil besøge Aarhus

I VisitAarhus vækker ruteåbningen også begejstring. Ruten er med til at sætte Aarhus på landkortet, og den imødekommer den stigende interesse for at besøge Aarhus, som der er fra tyske gæster. 

Aarhus har fået rigtigt godt fat i det tyske marked. Kombinationen af natur og kultur er et super match til det tyske publikum, og her byder vi på noget særligt i Aarhusregionen. En direkte forbindelse mellem Berlin og Aarhus er helt klart en appelsin i turbanen, og vi har allerede store forventninger til, hvad det vil få af betydning for antallet af tyske gæster i Aarhusregionen.

Pia Lange Christensen, direktør, VisitAarhus

Forsidefoto: Aarhus Airport.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *