easyJet og Ryanair med nye CPH ruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der ser ud til at ske lidt i CPH, for tiden og nu kan 2 nye ruter annonceres.

easyJet og Ryanair er 2 selskaber, der det seneste stykke tid har ekspanderet kraftigt i deres netværk, og du ser det ud til at nogle af ekspansionsplanerne tilgodeser København.

Flyselskaberne der er blandt Europas største lavprisselskaber, er ved at planlægge trafikprogrammerne for vinterens trafik program, og dette kaster en rute fra hver af selskaberne af sig. For easyJets vedkommende er der tale om en rute til franske Bordeaux, som en lavfrekvens rute med 2 ugentlige afgange. For Ryanairs vedkommende, er der tale om en rute til de Østrigske hovedstad. Wien. På daglig basis.

Frekvenser for Wien ruten med Ryanair

Kigger man på frekvenserne for de 2 nye ruter, så ser man at Ryanair, vil gå hårdt ind på ruten med daglige afgange, fra den 30 Oktober 2022. Ruten vil blive opereret af Lauda Europe.

Skal man afsted fra Wien i weekenden skal man tidligt op, for at fange rute FR9888

På lørdage, søndage og mandage vil ruten afgå fra den østrigske hovedstad klokken 06.00 på lørdage og mandage og klokken 06.50 om søndage. Rejser man derimod på hverdage i midt ugen ser billede noget anderledes ud. Her finder man nemlig en afgangstid der hedder klokken 8.20 tirsdag til torsdag. Hvis man er den store syvsover, så skal man vente med at tage afsted til om fredagen. Her finder man en afgangstid der hedder klokken 18.05 fra Wien.

Når hvordan ser billedet så ud fra København og til Wien? Jo, det har vi også kigget på. Her er der lørdage og mandage afgang på rute FR9889 klokken 08.05, mens der på søndage er afgang klokken 08.55. Rejser man derimod i midt ugen finder man en afgangstid fra Kastrup der hedder klokken 10.25 fra tirsdag til torsdag. Og rejser man på fredage, er afgangstiden klokken 20.10 til den østrigske hovedstad.

Frekvenser med easyJet til Bordeaux

Er man til det franske køkken, i stedet for østrigsk schnitzel. Ja så kan man vælge at flyve med easyJet til franske Bordeaux. easyJet åbner en rute mellem den franske storby med 2 ugentlige afgange, også København. Fra den 3 November.

Afgangstiderne på rute EJU1784 vil på torsdage være klokken 13.30, hvorimod afgangen på søndage vil 11.15.

På returflyvningen fra Bordeaux, så er der afgang på rute EJU1783, klokken 10.25, om torsdagen og klokken 08.10 om søndagen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *