EasyJet Sale: op til 25% rabat på 800.000 billetter!

EasyJet Sale

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu er der gang i EasyJet Sale. Denne kampagne byder på billige flybilletter. Kampagnen løber til midnat den 12. januar. Der gives op til 25% rabat på 800.000 billetter! Rejseperioden er den 1. februar til den 5. juli 2017.

EasyJet Sale
Stort udvalg af destinationer

På EasyJets hjemmeside kan man nemt bestille en rejse. Det eneste man skal gøre er at klikke på det ønskede rejsemål. Derefter klikker man blot videre for at bestille biletterne.

EasyJet Sale
Flot grafisk interface for at vælge biletter

I menuen i venstre side kan man ændre nogle indstillinger. Man kan vælge afgangslufthavn, ens budget og hvilken slags billet man ønsker.

EasyJet Sale
Nemt at bruge

Herefter får man en kort opsummering og så er det bare at klikke “BOOK NU”.

EasyJet Sale
Klik “BOOK NU”

Man tjener godt nok ingen points eller miles hos EasyJet og man skal ikke forvente noget luksus. Men når man alligevel ikke længere får fast track og loungeadgang hos ens favoritselskab kan man lige så godt spare nogle kroner og ører i disse dyre juletider. En low-cost carrier som EasyJet er en fin måde at lave en billig city trip. Bemærk at der kommer ekstra afgifter oveni prisen for ting som betaling med kreditkort og bagage.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *