Emirates åbner ny rute fra Europa til Mexico

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates åbner nu en rute imellem Barcelona og Mexico City

Flyselskabet Emirates, som har base i Dubai, åbner nu en rute til Mexico City – men ikke fra deres Base. Ruten til Barcelona vil derimod fortsætte til Mexico City, efter et kort ophold i El Prat lufthavnen.

Ruten til Mexico city har været et stort ønske fra Emirates at åbne, men grundet praktiske årsager har det hidtil ikke været muligt. Dog er det nu blevet muliggjort ved at lade deres fly til Barcelona, fortsætte deres færden vest over, for til sidst at lande i Mexicos hovedstad.

En direkte rute imellem Dubai og Barcelona har hidtil ikke været mulig, grundet den højde som lufthavnen i Mexico City ligger i. Højden betyder at fly skal lette med reduceret vægt, og derfor må brændstof begrænses. Derfor har det ikke været muligt at have nok brændstof med til at tilbagelægge ruten, selvom en 777-200 teoretisk set godt ville kunne tilbagelægge distancen.

Ruteåbningen har ikke fået en dato endnu, men når den åbnes, lyder rygterne at der vil blive tilføjet en ekstra afgang i døgnet til Barcelona, hvor dette fly fortsætter til Mexico City – altså vil der blive en daglig afgang til Mexico City.

Flytypen på ruten er endnu ikke offentliggjort, men et kvalificeret bud ville være at Emirates vælger at lægge ud med deres 777-200 med 266 sæder ombord.

Emirates bliver den eneste operatør af en direkte rute imellem Barcelona og Mexico City, som helårsrute. Dermed vil de ikke gå i konkurrence med nogle flyselskaber der allerede er etablerede på ruten.

Emirates har tidligere søgt om tilladelse til at flyve imellem Wien og Mexico City, men uden held. Dengang strandede ideen da ansøgningen blev behandlet af østrigske myndigheder, og formodentlig ikke blev godkendt.

Tilslutningsfly er mulige fra København via dubai, eller med et af Emirates partnerselskaber direkte via Barcelona.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *