Emirates dropper endelig midtersædet i deres nye Business Class på flyene af typen Boeing 777-200LR

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været et kritikpunkt længe og dropper Emirates endelig det midtersæder, som har været standarden på deres Business Class hidtil. Dette er en klar forbedring for den generelle komfort. Men da det kun er på 10 fly i alt, så er “gevinsten” ikke stor.

Det gælder kun på flyselskabets flåde af Boeing 777-200LR og den nuværende konfiguraiton, hvor du sidder 2-3-2 bliver nu lavet om til et 2-2-2 layout. Den første flyvning, som har denne nye kabine er på turen fra Dubai til Fort Lauderdale, som tager afsted i morgen den 6. marts 2018.

Emirates har i alt 10 fly af typen Boeing 777-200LR og de vil alle blive retro-fitted til den nye kabinelayout. Dette retro-fit betyder også at der i fremtiden på denne flytype ikke længere vil være nogen First Class. Dermed bliver det til denne flytype nu en 2-klasses flytype.  Da 12 First Class sæder tages ud, så bliver der tilgengæld plads til 44 ekstra sæder i økonomi kabinen. Der bliver i alt 36 sæder i Business Class og 264 sæder i økonomi klassen.

Sådan kommer økonomi kabinen ud. Der bliver 44 ekstra sæder i denne kabine, da de 12 First Class sæder fjernres helt.

Det forventes at Emirates allerede er færdige med at retro-fitte deres 10 fly her i løbet af 2018. Den virklige gevinst ville være om Emirates ville melde ud at dette vil være gældende for alle deres fly og ikke kun disse 10.

Den midtereste hattehylde forsvinder også i den nye Business Class. Dette vil skabe meget mere luft i kabinen.

Bedre sæde og mini lounge indføres

Det nye sæde er fully-flat og har en pitch på 72 inches. Vi kender sædet fra Emirates andre fly og ting som touchscreen til underholdsningssystemet, mulighed for at skabe bedre privathed og opbevaring er den samme.

The Business Class seat has a pitch of 72 inches and moves into a fully flat sleeping position.  It also has touchscreen controls for the seat and inflight entertainment system, several personal lighting options, privacy panels between seats, a shoe stowage area, footrest and a personal mini-bar.

Der kommer, som et nyt tiltag, en mini lounge med en self-service bar i stil med den, som SAS har haft længe i deres Business Class. Dette giver for mange en god mulighed for selv at hente lidt frugt, snacks eller drikkevarer.

Den nye mini-lounge som der bliver plads til omkring indgangen til flyet.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *