Emirates fejrede ny ruteåbning fra Dubai til London Stansted

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagerer kan nu vælge imellem i alt 10 Emirates fly om dagen i 3 London lufthavne

Den 8. Juni 2018 åbnede Emirates den første rute fra Dubai (DXB) til London Stansted (STN), og Emirates flyet af typen Boeing 777-300ER blev behørigt fejret ved ankomsten til lufthavnen i Stansted. Emirates har hidtil kun fløjet til London lufthavnene Gatwick og Heathrow, men med Stansted kommer Emirates op på at have 10 daglige afgange mellem Dubai og de 3 London lufthavne, ligesom Stansted nu er den 7. engelske lufthavn, som Emirates flyver til. Edinburgh følger til oktober og derudover flyves der også til Birmingham, Newcastle, Manchester og Glasgow.

Emirates’ nye fly med 3 klasses konfiguration, Boeing 777-300ER, indeholder nye og lækre private suiter i First Class og nyopfriskede sæder på både Business og Economy Class, ligesom underholdningssystemet ICE er blevet opgraderet på alle klasser. Selve ruten Dubai – London Stansted blev afsløret ved begivenheden Dubai Air Show i 2017 og nu er tiden så endelig oprindet for åbningen.

Hubert Frach, Emirates’ divisionsdirektør for vestlig operational drift, siger:

Vi besluttede os for at tilføje London Stansted til vores netværk, fordi vi så muligheden for en direkte forbindelse mellem lokalbefolkningen og nogle af de mest populære destinationer i verden. Førhen måtte indbyggerne i det nordlige London, samt de 7,5 millioner indbyggere, der bor i Stansted-området, rejse til det centrale London eller endnu længere væk for at komme til lufthavn med globale forbindelser. Nu forbinder denne nye afgang til Dubai passagererne med Mellemøsten, Afrika, Asien og Australien. Samtidigt tilbyder den nye rute passagererne mere fleksibilitet og bekvemmelighed ved planlægning af rejsen med Emirates, idet der nu er 10 daglige afgange fra 3 London lufthavne.

Ken O’Toole, London Stansted’s administrerende direktør, siger:

Det er et markant punkt i London Stansteds historie og vi er glade for, at de millioner af passagerer, der bor i London og Østengland, vil kunne drage nytte af fordelene med en direkte forbindelse mellem Stansted og Dubai og med yderligere destinationer. I 2018 forventes det, at Stansted vil være den hurtigst voksende London lufthavn og dermed en nøglespiller i den økomiske vækst både for det østlige England og også for resten af landet. Tilføjelsen af den nye Emirates rute giver et yderligere boost på vores long haul ambitioner og samtidigt sparer det passagerer både tid og penge, som de bruger i forbindelse med rejse til og fra andre London lufthavne.

London Stansted Airport er også vigtig for Emirates SkyCargo, som er flyselskabets fragtafdeling. Emirates fragter årligt 140.000 tons varer ind og ud af England om året. Flytypen The Boeing 777-300ER tilbyder lokale virksomheder 20 tons cargo-kapacitet pr. fly.

Det daglige fly fra Dubai (DXB) til London Stansted (STN), EK33, afgår fra Dubai kl. 09:30 og ankommer til London Stansted kl. 14:10. Returflyet, EK34, afgår fra London Stansted kl. 21:10 og ankommer til Dubai kl. 07:05 næste dag. Alle tidspunkter er oplyst i lokal tid.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *