YouSee åbner for roaming i USA og 7 andre lande – Krig mod 3 på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Teleselskabet 3 har indtil nu levet relativt godt blandt det rejselystende folk i Danmark. De har været alene om at kunne tilbyde fri roaming på samme vis som 3 har gjort i flere år. Men nu er det slut. YouSee har nu åbnet op for roaming i USA og 7 andre lande.

De 8 nye lande er primært uden for Europa og det er dette som gør at denne nyhed er værd at skrive om. Det giver en mulighed for at der kommer mere konkurrence på prisen for fri roaming uden for Europa. Dette vil helt sikkert medvirke til at flere lande kommer på og at prisen holdes nede (det sker nok typisk ved at der kommer mere data inklusivt i abonnementerne).

De nye lande som YouSee har tilføjet er:

  • USA
  • Canada
  • Tyrkiet
  • Thailand
  • Grønland
  • Færøerne
  • Australien
  • New Zealand

Hvilke YouSee abonnementer giver mulighed fri roaming uden for Europa?

Det er heller ikke alle YouSee kunder, som får glæde af de nye lande.

Her ser du de forskellige abonnementstyper og hvilke der giver adgang til den frie roaming. Kilde: YouSee

Det kræver nemlig et tillægsprodukt, hvilket kun er inkluderet i de to største pakker til henholdvis 299,- kroner og 399,- kroner om måneden. Tillægsproduktet hedder “Roaming Europa Plus” – lidt misvisende at kalde det noget med Europa, da der er flere lande uden for Europa og der helt sikkert kommer flere. Så et simpelt og letter forståeligt navn som “Roaming Verden” havde nok været noget smartede. Men telebranchen er desværre kendt for ikke at gøre det nemt og transparent for forbrugeren.

YouSee har desværre også “kun” inkluderet op til 15 GB datatrafik om måneden i deres Roaming Europa og Roaming Europa Plus abonnement. 3 har en lidt højere forbrugsgrænse på 20 GB datatrafik om måneden i 3LikeHome. Dermed er der ikke en super fordel ved at skifte til YouSee på dette grundlag. Men da 3 flere steder i Danmark har en begrænset dækning, så kan YouSee vinde på dette område, da de nok har Danmarks bedste dækning.

Ved 3 kan du få roaming inkluderet i dit abonnement fra 130,- kroner om måneden.

Se hvilke 36 lande der er inkluderet i Roaming Europa

Der er følgende lande inkluderet i den frie roaming pakke inden for Europa:

Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Finland, Frankrig, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales.

Læs mere om de nye muligheder her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *