KLM Light billetter også til Rusland og franske oversøiske destinationer

KLM Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I slutningen af 2016 indførte KLM en ny takststruktur for fly inden for Europa, som senere blev udvidet til Nordamerika. Light billetter, uden indchecket bagage, bliver også indført på rejser til Rusland og franske oversøiske områder.

Indenfor Europa kan rejsende vælge mellem en Light, Standard eller Flex-billet, hvor de to sidstnævnte har et tillæg på henholdsvis € 50 og € 139. Den store forskel er i den medfølgende rumbagage og muligheder for at ændre billetten. I mellemtiden har KLM også en lignende struktur på fly til Nordamerika, hvor indchecket bagage ikke længere er inkluderet som standard i en Light billet. Til Nordamerika er tillægget for Standard over Light € 80.

Udvidelse

KLM udvider nu de forskellige typer af billetpriser på fly fra Amsterdam til Moskva og Skt. Petersborg. Passagerer kommer til Rusland med Light billetter uden rumbagage. Tidligere var dette stadig med som standard.

Air France har i mellemtiden introduceret de samme muligheder for flyvninger mellem Frankrig, Caribien, Central- og Sydamerika og Réunion. I fremtiden skal der for flyvninger til disse destinationer betales ekstra for rumbagage.

Hvis du bestiller et fly fra et andet europæisk land, f.eks. fra Billund via Paris, gælder dette kun for destinationerne i Fransk Guyana, Guadeloupe, Martinique og Réunion. Til disse destinationer er det muligt at kombinere en Light og Standard billet. For europæiske og Nordamerikanske flyvninger skal billetklassen være det samme på udrejse og returrejse.

Tilbuddet om bord og opsparing af Flying Blue miles forbliver uændret.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *