Emirates fylder nye amenity kits med eksklusive Bulgari-produkter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates præsenterer ny kollektion af lækre og stilfulde amenity kits fyldt med produkter fra Bulgari til den kommende rejsesæson på First- og Business Class. Efterårs- & vintersæsonen byder på nydesignede amenity kits med nye dufte og plejeprodukter i luksusklassen. Og så er amenity kits nu også på vej til Premium Economy og Economy Class.

Der er visse fordele ved at opgradere sin flyrejse til Business- eller endog First Class. Én af dem er det luksuriøse velkomstsæt, der venter én på flysædet sammen med et glas perlende champagne. Emirates har netop præsenteret sin nye kollektion af amenity kits med stilfulde Bulgari-produkter til efterårs- & vintersæsonen på First- og Business Class. Serien byder på nye farvesammensætninger, nye dufte og praktiske sager som makeupspejl, tandbørste-sæt etc. – alt sammen pakket i en lækkert designet toilettaske. De nye sæt er allerede landet ombord på udvalgte ruter og langdistanceflyvninger.

Den nye serie består af otte forskellige amenity kits til First og Business Class i et klassisk mørkebrunt eller sort tekstil med detaljer i sølv og lilla.

Business Class

Emirates har ladet sig inspirere af Pantones trendfarver for 2023 til Business Class.

Emirates Business Class for mænd. Foto: Emirates / PR

Resultatet er en clutch og en klassisk toilettaske i vegansk læder i en metallisk sølvfarve med lilla accenter. Hvert amenity kit indeholder en række Bulgari-produkter, inklusive den ikoniske duft BVLGARI OMNIA Amethyste Eau de Toilette. På en langdistanceflyvning er det en god idé at holde huden hydreret med en effektiv fugtighedscreme. Derfor indeholder velkomstsættet også en Omnia Amethyste ansigtsemulsion og bodylotion med masser af fugt – til læberne venter en Bulgari læbepomade. Derudover indeholder sættet tandbørste-sæt, makeupspejl, deodorant, renseservietter og en sammenfoldelig hårbørste.

Flere af de praktiske effekter er lavet i et materiale baseret på hvedehalm med omtanke for miljøet.

Emirates Business Class for kvinder. Foto: Emirates / PR

To sorte stoftasker med detaljer i brun, vegansk læder er designet til dem, der foretrækker en mere klassisk, maskulin stil. Duften i disse sæt er BVLGARI POUR HOMME Eau de Toilette, en træ- og blomsteragtig moskusduft.

Desuden medfølger der Bulgari aftershave og bodylotion sammen med en Gillette-skraber, barberskum, tandbørste, deodorant og en sammenfoldelig hårbørste i et miljøvenligt materiale baseret på hvedehalm.

First Class

Til First Class er der designet fire nye amenity kits – to i sort, vegansk læder med lilla detaljer og to i sort stof med detaljer i brun, vegansk læder.

Emirates First Class Amenity Kits for kvinder. Foto: Emirates / PR

Alle fire amenity kit er naturligvis fyldt med luksusplejeprodukter: Et nyt Bulgari-spejl med indgravering, et lille smykke, der er eksklusivt designet for Emirates af Bulgari sammen med en 30 ml. BVLGARI LE GEMME Desiria Eau de Parfum. Duften suppleres af en matchende ansigtscrème og bodylotion.

De nye amenity kits indeholder desuden tandbørste-sæt, deodorant, renseservietter og en sammenfoldelig hårbørste, så Emirates’ First Class-passagerer kan ankomme til destinationen friske og velplejede.

I de mere maskuline, sorte amenity kit venter en 30 ml eksklusiv BVLGARI LE GEMME Gyan Eau de Parfum – en sofistikeret, træagtig duft med Patchouli og Jasmine Sambac. Det amenity kit indeholder også en fugtgivende Bulgari Le Gemme Gyan aftershavebalsam og matchende bodylotion, renseservietter, Gillette barberskraber, barberskum, tandbørste-sæt, deodorant og en sammenfoldelig hårbørste.

Ombord på Emirates’ A380’ere kan First Class-passagerer selvfølgelig også friske sig op i Emirates’ Onboard Shower Spa. Dér venter et særligt udvalg af luksusprodukter, nemlig økologiske plejeprodukter fra irske Voya. Rejser man i en af de private suiter på Emirates First Class, har man endnu flere valgmuligheder, for her venter et hudplejesæt fra det svenske luksusmærke Byredo. Den allergitestede serie tilfører huden fugtighed og smidiggør den med vitaminer, aminosyrer og kamilleekstrat.

En lille flaske Byredo ”pillow mist” (duftspray til puden) gør det desuden endnu lettere at flyve ind i drømmeland.

Velkomstsæt på Premium Economy og Economy Class

Economy- og Premium Economy-passagerer kan også se frem til nye amenity kit – de præsenteres i slutningen af året.

Foto: Emirates / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *