Emirates går all-in på opgradering til A380 til Melbourne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabets 3. daglige forbindelse til Melbourne opgraderes til flytypen A380 fra den 25. marts 2018

Emirates vil tilbyde en fuld A380 service, når det opgraderer dets 3. daglige afgang fra den australske by på EK408 og EK409, fra en Boeing 777-300ER til Airbus A380.

Opgraderingen vil tilføje 945 sæder pr. uge til Melbourne fra den 25. marts 2018, hvilket vil betyde en øget kapacitet på 10 %. Emirates’ gæster kan således nyde endnu flere nemme“A380 til A380” forbindelser via dets hovedlufthavn i Dubai til mere end 18 destinationer i England og Europa.

De ekstra ugentlige sæder på ruten vil supportere flere fritids- og forretningsrejsende mellem Dubai og Melbourne og sammen med Qantas’ nye Melbourne – Perth – London rute på B789 Dreamliner, der begynder den 24. marts 2018, tilbydes passagererne flere muligheder mellem London og Europa under det fælles partnersamarbejde.

Den populære flytype Emirates A380 tilbyder 489 sæder i en 3-klasses kabinekonfiguration med 14 private suiter i First Class, 76 lie-flat sæder i Business Class og 399 rummelige pladser i Economy. På alle passagerklasser kan passagererne nyde over 2500 underholdningskanaler med de sidste nye film, TV shows, musik og spil på Emirates’ Ice Digital Widescreen, som er blevet udnævnt til Verdens Bedste Inflight underholdningssystem af den prestigefyldte Skytrax World Airline Awards for 12. år i træk.

First Class og Business Class passagerer på Emirates A380 kan tilbringe tid undervejs på flyet i den ikoniske Onboard Lounge på flyets øvre dæk, og First Class passagererne kan nyde den eksklusive brug af spa afdelingen for forfriskning ombord på flyet. Premium passagererne tilbydes også en tilsvarende chaufførservice til og fra lufthavnen i Melbourne og også en loungeadgang og prioritets check-in.

Melbourne var Emirates’ første destination i Australien, da flyselskabet startede flyvning på ruten med 3 ugentlige afgange i 1996. Siden da har lufthavnen i Melbourne været en vigtig og populær destination i flyselskabets globale netværk og inden for de seneste 20 år har Emirates gradvist tilføjet flere fly og øget kapaciteten på ruten for at følge med det stigende antal passagerer. I dag, med 21 ugentlige fly til Melbourne – 2 non-stop ruter til Dubai og 1 rute via Singapore, tillader Emirates behagelige forbindelser til populære destinationer inklusiv Emirates’ 6 byer i England og Irland og Rom, Paris, Athen og Emirates’ nyeste rute til Zagreb, som starter den 1. juni 2017. Emirates opererer også en daglig service mellem Melbourne og Auckland, hvilket er den eneste A380 service mellem de to australske byer.

Udover Melbourne, flyver Emirates også på ruter til Sydney, Brisbane, Perth og Adelaide, med et kombineret antal på 77 ugentlige afgange til Australien, hvoraf de 49 afgange for tiden flyves med  A380.

Emirates er det største flyselskab i verden, der benytter flytypen A380 med ikke mindre end 95 af det ikoniske fly i den samlede flåde og der er bestilt yderligere 47 fly af samme slags. Emirates’ store flagskib A380 er ekstremt populær hos passagererne for dets komfort og nyeste teknologi ombord. I 2014 vurderede en Deloitte undersøgelse, at skiftet fra Boing 777 til A380 international service i en større australsk lufthavn, ville tilføje 63 millioner australske dollars i værdi og generere godt 740 fuldtidsjob om året*. Tilsvarende fordele kan forventes af Emirates’ planlagte opgradering i Melbourne. Siden 2008 har Emirates haft over 80 millioner passagerer ombord på dets A380 flåde.

*Kilde: http://www.sydneyairport.com.au/corporate/about-us/overview/fact-sheets/economic-impact.aspx

Trackbacks & Pingbacks

  1. Emirates lancerer en 3. daglig afgang fra Dubai til Brisbane i Australien - InsideFlyer DK siger

    […] Nyheden om ruten kommer efter at Emirates tidligere har annonceret en opgradering af den 3. daglige afgang til Melbourne fra flytypen B777-300ER til A380 fra den 25. marts 2018, hvilket giver passagererne mulighed for at rejse med Emirates’ A380 på alle daglige afgange mellem Melbourne og Dubai. Læs mere om opgraderingen her (https://insideflyer.dk/emirates-gaar-all-in-paa-opgradering-a380-melbourne/) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *