Nyt loyalitetsprogram – World of Hyatt

World of Hyatt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For ikke så længe siden udskiftede Hyatt sit loyalitetsprogram. World of Hyatt er navnet på det nye program, som erstatter Hyatt Goldpassport. Hvad er de største ændringer, udover det nye navn?

World of Hyatt

World of Hyatt medlemsniveauer

Vi kan starte med en ting der ikke er lavet om. Hyatt har flere gange om året kampagner hvor du kan købe point med store bonusser. Lige nu kan du købe point med 30% bonus, ligesom i august eller i oktober, hvor det var op på hele 40%.

Den mest iøjefaldende ændring er navnene på eliteniveauer. Det tidligere Hyatt Goldpassword kendte tre niveauer: Member, Platinum og Diamond. Egentlig var kun diamond status interessant og kunne opnås ved 25 ophold (det vil sige, bestillinger af en eller flere overnatninger) eller 50 overnatninger om året.

Det nye World of Hyatt har hele 4 niveauer: Member, Discoverist, Explorist og Globalist.

Globalist niveauet tilsvarer det gamle diamond niveau og er blevet endnu mere interessant, mere om det senere. Nogle Hyatt tilhængere kan også godt lide Explorist niveauet, med 4 vouchers om året som giver adgang til Club Loungen ved et ophold på maksimalt 7 dage, hvis der ellers er en Club Lounge på hotellet. Adgang til Club Lounge inkluderer morgenmad til 2 voksne og 2 børn, samt gratis pindemad og drinks om aftenen. Det er et tilbud som mange Hyatt Regency og Grant Hyatt hoteller kan byde på. Der er ingen lounger i topbrandet Park Hyatt, eller Hyatt Place og Hyatt Centric hoteller.

På den anden side, hvis du har Explorist status hos Hyatt og opfylder kravet på minimum 30 overnatninger om året, er det sandsynligvis bedre at vælge Hilton eller Marriott kæden. Der får du, som medlem på mellemniveauet, altid gratis morgenmad og chancen for loungeadgang, hvis du blive opgraderet til en club room ved check in. Hilton og Marriott har også væsentlig flere hoteller spredt over hele verden, som gør det nemmere at opfylde kravene.

Globalist – eksklusivt niveau

Men den eneste, ægte loyalitetsoplevelse får du hos Hyatt på Globalist niveauet. Jeg tør gå så langt at påstå at Globalist elite status er den bedste loyalitetserfaring blandt alle hotelkæder i øjeblikket.

En af forbedringerne, som er trådt i kraft for Globalist medlemmer ved omlægningen, er opgradering til det bedste værelsestype der er tilgængeligt ved check in, inklusiv standard suiter. Derudover er fordele som adgang til Club Lounge og 4 årlige voucher til opgradering til en suite bibeholdt. Disse vouchers kan bruges til allerede på bestillingstidspunktet at fastlægge opgraderingen og ikke afvente om en suite er tilgængeligt ved check in.

Lige nu kan mange Globalist medlemmer nyde godt af disse nye fordele efter de havde opnået Diamond status under de gamle regler. Optjeningskravet til Globalist niveauet blev dog samtidig hævet fra 50 til 60 overnatninger om året. Jeg forventer derfor at der vil være væsentlig færre Globalist medlemmer fra 2018.

Grant Hyatt Hong Kong lounge – ubegrænset Ruinart champagne

Hyatt hoteller i Europa

Der vil nok heller ikke være mange danskere der kan opnå Globalist status. At overnatte flere end 60 nætter på Hyatt hoteller når man bor i Europa må nok siges at være en udfordring. Alt i alt er der 36 hoteller i Hyatt kæden i det geografiske Europa, inklusiv Armenien og Ukraine. Det kræver mange lange rejser for at opnå kravene.

På mange internetfora er det også blevet kommenteret at Hyatt har lavet et kæmpe selvmål med den store tilpasning af kravet. Eller den største marketingbrøler i hotelbranchen i nyere tid? Tiden vil vise det.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Ready2board fra vores søsterside Insideflyer.nl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *