Rygte: USA ventes at offentliggøre forbud mod elektronik på alle fly fra Europa til USA inden for kort tid

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For ikke meget mere end 2 måneder siden kom USA med et meget restriktivt forbud mod elektronik på stort set alle flyvninger fra Mellemøsten og til USA. Nu siger rygterne at det også kommer til at gælde alle fly fra Europa til USA. Du læser det først her på InsideFlyer.

Lige nu gælder der et forbud mod elektronik større end din mobiltelefon på alle flyvninger fra Amman, Abu Dhabi, Cairo, Casablanca, Dubai, Doha, Istanbul, Jeddah, Kuwait City og Riyadh. Har du en PC eller tablet med dig, så skal det checkes ind som bagage og dermed opbevares i flyets lastrum.

I første omgang var udmeldingen at dette kun var et midlertidigt forbud gældende frem til oktober måned.

Nu siger rygtet dog at USA er på vej med tilsvarende forbud gældende for alle flyvninger fra Europa til USA. Det er den godt informerede blogger Alex Macheras (@AlexInAir), som i dag lavede et tweet om dette:

Dette er ikke bekræftet endnu, men det skulle være noget som træder i kraft inden for de næste par ugers tid.

Er dette rygte sandt, så vil det helt sikkert betyde en helt ny form for rejseoplevelser for mange. Især det faktum at flere flyselskaber har investeret i WiFi, hvor du foreksempel kan streame Netflix. Dette vil helt sikkert ikke kunne blive brugt optimalt, hvis du skal se det på din smart phone. Et flyselskab som har fjernet underholdningssystemerne fra nogle af deres fly er American Airlines. Deres Boeing 757, som bruges på langruterne er netop blevet retro-fittet uden skræme med det formål at passagerne skulle bruge egne enheder.

Spørgsmålene er mange lige nu. Vil alle de amerikanske flyselskaber også blive ramt eller gælder det kun de europæiske eller vil Air Canada nu blive en vinder ved at de forsat vil tillade at du tager din tablet eller PC med op i flyet. Det bliver ganske vist en spændende tid vi går i møde om rygtet er sandt.

Hvis dette er sandt, hvad tænker du så om dette? Giv din mening til kende i kommentarfeltet herunder eller i forumtråden her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *