Norwegians bestyrelse har godkendt etablering og nye ruter i Argentina

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tirsdag godkendte Norwegians bestyrelse, at koncernens argentinske datterselskab skal etablere baser, ansætte nye medarbejdere og lancere nye ruter i Argentina. Opstart afhænger af myndighedsgodkendelser.

Hermed viser Norwegian at de forsat vil vækste og de ikke er bange for at gøre det på nye markeder.

Ole Christian Melhus, som er administrerende direktør i Norwegian Air Argentina siger:

Argentina er et interessant marked med store muligheder og passer godt til Norwegians globale strategi og tilbud om lave priser både på korte og lange ruter. Jeg glæder mig til at fortsætte det arbejde, vi har begyndt i Argentina, ved at etablere nye baser, ansætte mange nye kollegaer og ikke mindst give det argentinske folk billige flybilletter, både på inden- og udenrigsruter. Vi er blevet rigtig godt modtaget af argentinske myndigheder og ser frem til et frugtbart samarbejde i fremtiden.

Norwegian oprettede et argentinsk datterselskab i januar og har søgt om driftstilladelse (Air Operators Certificate) for at kunne flyve i Argentina, som nu er til behandling hos myndighederne. I ansøgningen skitserer Norwegian planer for en betydelig operation med både indenrigs- og udenrigsflyvninger. Med dagens bestyrelsesgodkendelse vil Norwegian starte rekrutteringen af administrativt personale i Argentina. Rekrutteringen af piloter og kabinepersonale vil starte i slutningen af sommeren.

Hvis ansøgningen godkendes af myndighederne, vil de nye ruter blive lanceret og sat til salg i slutningen af året.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Ulrik Ulrik siger

  Henrik OlsenTirsdag godkendte Norwegians bestyrelse, at koncernens argentinske datterselskab skal etablere baser, ansætte nye medarbejdere og lancere nye ruter i Argentina. Opstart afhænger af myndighedsgodkendelser. Hermed viser Norwegian at de forsat vil vækste og de ikke er bange for at gøre det på nye markeder. Ole Christian Melhus, som er administrerende direktør i Norwegian Air Argentina… Læs mere
  Read the whole post here.

  Måske en Barcelona/ Gatwick – Buenos Aires?

 2. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  UlrikMåske en Barcelona/ Gatwick – Buenos Aires?

  Det er nok slet ikke usandsynligt at vi ser Gatwick på programmet. Barcelona også da Spanien jo har meget stærke forbindelser til den del af verden også.

 3. Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

  Jeg glæder mig personligt til at flyve med Norwegian til Sydamerika når/hvis det bliver en realitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *