Emirates genoptager fem ruter fra 6. april

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates har fået godkendelse til at genoptage passagerflyvninger i de kommende dage. De vil derfor genoptage fem ruter fra Dubai (DXB).

Emirates suspenderede ellers midlertidigt alle deres afgange fra den 25. marts efter et krav fra regeringen om at standse alle indgående, udgående samt transitpassager i regionen.

Nu genoptager Emirates så fem ruter fra den 6. april. Det betyder at de fra 6. april og frem vil flyve fire gange om ugen til London Heathrow (LHR). Derudover vil de have tre ugentlige afgange til Bruxelles (BRU), Frankfurt (FRA), Paris (CDG) og Zürich (ZRH).

Afgangene vil være fra DXBs terminal 2 og man vil kun transporterer passagerer fra UAE, der rejser ud af landet. Det er dog kun muligt at forlade UAE, hvis man som passager opfylder de krav, der er angivet af destinationslandet.

Selvom vi håber, at genoptage den fulde operation hurtigst muligt, anerkender vi de mange udfordringer, som mange byer og lande står overfor i forbindelse med COVID-19-udbruddet. Vores netværk kan kun gendannes med lempelse af rejsebegrænsninger og vi sørger for, at holde os opdaterede og i tæt kontakt med alle myndigheder.

Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Chairman – Emirates

Til at begynde med, vil Emirates benytte en Boeing 777-300ER på de fem ruter og der tilbydes både Economy class og Business Class ombord. Dog vil de flyve med cargo i begge retninger. Emirates beskriver også disse flyvninger som primære cargo-flyvninger, selvom afgangene også er tilgængelige for passagerer.

Sådan bemandes Emirates-flyvningerne til Europa

Emirates har valgt at reducerer bemandingen på deres fly betydeligt. Dette giver fin mening taget i betragtning af, at der dels ikke er ligeså mange passagerer ombord samt at servicen i øjeblikket er meget reduceret.

  • Afgangene til og fra Europa vil alle blive fløjet ud og hjem samme dag. Det betyder, at besætningen får lange dage. Der vil dog være færre besætningsmedlemmer ombord end normalt, mens der vil være to cockpitbesætninger. Hhv. to kaptajner og to first officers.
  • Flyene vil have en first class kabine ombord, men denne vil kun være tilgængelig for besætningen, så de har et badeværelse, de kan benytte sig af.
  • Emirates vil bemande alle deres afgange med en af de ansvarlige fra A380 shower. Disse personer vil have ansvaret for konstant rengøring af badeværelserne ombord.
  • Når besætninger vender tilbage til Dubai, vil de få taget en COVID-19 test. Det er først muligt for dem, at flyve igen, når deres test er taget og svaret er negativt.

Emirates bemander normalt 777-300ER med op til 14 besætningsmedlemmer, mens de nu begrænser det til 10. Bemandingen afhænger af, hvor mange passagerer der er:

  • Op til 14 passagerer er der brug for fire besætningsmedlemmer
  • Op til 102 passagerer er der brug for seks besætningsmedlemmer
  • Op til 234 passagerer er der brug for otte besætningsmedlemmer
  • Op til 352 passagerer er der brug for 10 besætningsmedlemmer

Sikkerhed og sundhed

Af sikkerhedsmæssige og sundhedsmæssige årsager vil Emirates have et modificeret inflight-serviceprogram på disse flyvninger. Magasiner og andet trykt læsemateriale vil ikke være tilgængeligt, og selvom mad og drikkevarer fortsat vil blive tilbudt om bord, vil emballage og præsentation blive ændret for at reducere kontakten under måltidsservicen.
Emirates ‘Lounge og Chauffeur Drive-tjenester vil være midlertidigt utilgængelige i denne periode .

Alle Emirates-fly vil gennemgå en større rengørings- og desinfektionsprocesser i Dubai efter hver rejse.

Kilde: Emirates / Onemileatatime.com

Forsidebillede af dengmo fra PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *