Emirates genoptager flyvningerne på alle USA-ruter i morgen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates flyver igen til Chicago, Dallas, Fort Worth, Newark, Orlando og Seattle fra 21. januar

Der har været et kortvarigt stop for flyvninger til en række amerikanske lufthavne grundet udrulning af 5G-netværk tæt på det pågældende lufthavne.

Teleselskabernes arbejde med 5G-netværket er imidlertid udsat og derfor har US Federal Aviation Administration og Boeing meddelt at de tidligere begrænsninger af flytrafikken ophæves. Dermed er Emirates i stand til at genoptage sine flyvninger til alle amerikanske destinationer inden lørdag.

Læs mere: Flere flyselskaber aflyser fly til USA

Fra den 21. januar 2022 vil Emirates igen genoptage sine flyvninger med Boeing 777 til:

  • Chicago
  • Dallas Fort Worth
  • Miami
  • New York Newark
  • Orlando
  • Seattle

Emirates flyvninger til Los Angeles, New York JFK og Washington DC har ikke været påvirket af restriktionerne. Lufthavnene i Boston, Houston og San Francisco, som Emirates midlertidigt havde betjent med A380-fly den 20. og 21. januar, vil vende tilbage til Boeing 777-drift  fra lørdag den 22. januar.

Emirates flyver også med Boeing 777-fragtfly til Chicago, Houston, Los Angeles, Columbus og Aguadilla. Fragten er primært eksportgods og vigtig fragt såsom madvarer, medicin og lægemidler.

5G standsede flyvninger 

Tidligere på ugen suspenderede Emirates sine flyvninger til flere amerikanske destinationer baseret på rådgivning fra FAA og anbefalinger fra flyfabrikanten Boeing. Suspenderingen grundede i en mistanke om interferens mellem 5G-udrulningen og flyenes mange elektroniske funktioner. I sådanne tilfælde har flysikkerheden altid topprioritet.
 

Vi undskylder til vores kunder for den ulejlighed, som den midlertidige suspendering af flyvninger til nogle af vores amerikanske destinationer har medført. Sikkerhed vil altid være vores topprioritet, og sikkerhed er noget vi aldrig gambler med. Vi glæder os over den seneste udvikling, som gør os i stand til at genoptage vigtige transportforbindelser til USA og betjene rejsende og fragtkunder. Vi er dog også meget opmærksomme på, at dette er en midlertidig udsættelse, og en langsigtet løsning vil være påkrævet. Emirates vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med flyproducenterne og relevante myndigheder for at sikre sikkerheden og kontinuiteten i vores tjenester.

Vi vil gerne takke vores kunder for deres tålmodighed og forståelse og udtrykke påskønnelse til vores teams og partnere, som har arbejdet døgnet rundt for at minimere indvirkningen på kunderne og deres hjælp med at vende tilbage til service hurtigt.

Tim Clark, CEO, Emirates Airline.

Med denne information fra Emirates, så forventer vi også at de andre flyselskaber, som aflyste flyvningerne i går, vil genoptage dem snarest muligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *