Thailand genindfører deres Test & Go program fra 1. februar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det forlyder fra Thailand at de vil genindfører deres Test & Go program fra den 1. februar 2022. Dette er en ganske positv nyhed, som gør det væsentlige lettere at planlægge sin ferie til Thailand her i vinteren og det kommende forår.

I december måned lukkede den thailanske regering ned for muligheden for at bruge Test & Go programmet og i stedet gå tilbage til deres Sandbox program. Dette var et tilbageskridt for Thailand og deres ønske om at få turisterne tilbage igen. Det var dog nødvendigt grundet omikron varianten, som også der vakte bekrymring.

Nu ser det ud til at Test & Go programmet er tilbage igen. Det er som sagt godt nyt.

Reglerne er lidt anderledes denne gang

Reglerne er ikke helt de samme som de var i december måned. Vi giver her et oversigt over det vi kender til lige nu.

Kravene er følgende for at kunne komme ind i Thailand:

  • Fuldt vaccinerede – betyder 2 stik (det 3. stik er dermed ikke et krav)
  • Hotel booket og betalt for dag 1 og dag 5. Skal være SHA Extra + eller AQ.
  • Forsikringsummen på minimum 50.000 USD (husk at få et certifikat printet)
  • Betalt og bestilt de 2 PCR test hjemmefra
  • Negativ PCR test inden afrejse og højst 72 timer inden afgang.

Når du er så er ankommet og du har fået taget din første PCR test, samt fået resultatet tilbage. Så kan du reelt rejse frit i Thailand.

Det som udestår er den PCR test på dag 5. Der er fortsat ikke helt klarhed over hvor den skal tages. Det er for eksempel ikke afklaret om du kan tage første PCR test i Bangkok og den test på dag 5 på et godkendt hotel i Chang Mai.

Kravet til et godkendt hotel er forsat de samme. Hotellerne skal have etr samarbejde med hospitaler og vi forventer at det skal være et SHA Extra + eller AQ hotel.

Vi glæder os her på InsideFlyer at Thailand igen vil starte deres Test & Go program. Det giver mange skandinavere en bedre mulighed for at bruge vinteren og foråret i det flotte Thailand.

Vi skal dog fortsat gøre opmærksom på at hvis man tester positiv på en af de to PCR test eller blive syg af COVID-19 undervejs, så vil man skulle i isolation i 7-10 dage. Dette sker på enten ens hotel eller på et hospital. Så den risiko skal man overveje, men det er den samme risiko som på en rejse inden for Europa (dog med den forskel at der ikke kræve PCR test ved ankomst eller i løbet af ens ferie).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *