Emirates genoptager sine flyvninger til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates er tilbage i Københavns lufthavn. Et af verdens største luftfartsselskaber har netop meddelt, at man genoptager flyvninger med passagerer mellem København og Dubai fra 19. juni.

Siden verden lukkede ned på grund af corona, har der været meget, meget stille i lufthavne over hele kloden – inklusive Københavns Lufthavn. Nu melder det Dubai-baserede flyselskab, Emirates, imidlertid ud, at de genoptager deres flyvninger mellem København og Dubai og gør lufthavnen til en foreløbig hub mellem Skandinavien og Dubai. En udmelding, der især er længe ventet blandt expats – altså UAE-statsborgere i Skandinavien og de mange skandinaver, der bor og arbejder i Dubai, som plejer at tage på en sval sommerferie i Skandinavien i juni og juli. Første afgang fra Dubai mod København er 19. juni.

I første omgang lægger et af verdens største internationale flyselskab ud med at flyve to gange om ugen, nemlig fredag og lørdag.

Rejser kan bookes på emirates.dk samt gennem agenter og rejsebureauer.

Vi er begejstrede for igen at kunne byde vores kunder ombord på to ugentlige flyvninger mellem Dubai og København. De Boeing 777-fly, vi indsætter, har fragtet gods mellem København og Dubai gennem det meste af krisen, og efterhånden som restriktionerne rundt om i verden løftes en smule, kan vi også udnytte den kapacitet til at hjælpe expats og andre passagerer med et anerkendelsesværdigt formål.

Morten Balk, Country Manager Emirates i Danmark

Sikkerhed i særklasse

Med ruten København – Dubai er Emirates nu oppe på, helt eller delvist, at betjene 29 af de 159 destinationer i 85 lande, selskabet fløj til indtil marts i år.

For at kunne sikre rejsende og ansatte en tryg og sikker flyveoplevelse har Emirates iværksat en række tiltag. Ved check-in får alle passagerer udleveret et hygiejnekit med handsker, mundbind, renseservietter og hånddesinfektion. Alt kabinepersonale bærer personlige værnemidler – handsker, mundbind, visir og en engangsbeskyttelsesdragt. Mad udleveres færdigpakket for at minimere håndtering, og passagerer skal bære mundbind under hele rejsen. Der er begrænsninger i forhold til håndbagage, så passagerer kun må medbringe det mest nødvendige såsom computer, håndtaske og babyudstyr. Desuden er kabinepersonalet udvidet med en kabineserviceassistent, der sørger for, at alle toiletter ombord rengøres løbende.

Derudover rengøres alle fly ekstra grundigt på basen i Dubai – og igen under turnaround mellem hver afgang. Magasiner og andet læsestof er fjernet fra sædelommerne, og høretelefoner, dyner, puder etc. er pakket i forseglede poser. At sidde i det begrænsede rum, som en flykabine er, sammen med rigtig mange andre mennesker, kan være en bekymring for nogle. De moderne fly, som Emirates flyver med, har alle installeret et højeffektivt HEPA-filter, der fjerner 99,97 procent af alle vira, bakterier, allergener og støv fra kabineluften.

Fakta om Emirates flyvningerne

Emirates åbner for en række flyvninger for passagerer fra 15. juni mellem Dubai og i alt 16 byer: Bahrain, Manchester, Zürich, Wien, Amsterdam, København, Dublin, New York JFK, Seoul, Kuala Lumpur, Singapore, Jakarta, Taipei, Hong Kong, Perth og Brisbane

Rejsende, der flyver mellem Asien og Stillehavet, Europa og Amerika, kan forbinde sikkert og effektivt gennem Dubai

Der gælder stadig rejsebegrænsninger på de fleste destinationer

Fartplan

EK 151 19Jun20 – 27Jun20 fredag/lørdag Dubai 08:20 København 13:15 Boeing 777

EK 152 19Jun20 – 27Jun20 fredag/lørdag København 15:35 Dubai 23:55 Boeing 777

Det er muligt at booke både Economy Class og Business Class

Der går altså lidt længere tid endnu før vi får et gensyn med Emirates Airbus A380 i København.

Se her en video af den lande:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *