Emirates giver gratis corona forsikring og op til 2 gratis overnatninger oveni flybilletten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates forsøger at gøre det mere attraktivt at rejse til Dubai her i vinteren. Med en gratis rejseforsikring med indbygget corona sikring plus gratis hotelophol lokker det ganske meget.  

Tag til Dubai i denne vinter og få op til to nætters hotelophold og ekstra tilladt bagage. Det er nok et af de eneste steder du med sikkerhed kan rejse til og opleve lækkert strandvejr og gode muligheder for shopping.

Dertil giver Emirates også en ekstra rejseforsikring. Rejseforsikringen med god dækning lægges automatisk til din billet, når du køber flyafgange fra den 1. december 2020 eller derefter.

Den dækker udgifter til læge og karantæne i forbindelse med COVID-19, samt erstatning for personlige uheld under rejse, dækning af vintersport, tab af ejendele og rejseafbrydelse på grund af uventet lukning af luftrum, rejseanbefalinger eller -råd.

Gratis hotelophold med i prisen

Book inden 23. december 2020, og rejs fra 6. december 2020 indtil 28. februar 2021.

Din første nat i Dubai er gratis, når du bestiller en Economy Class‑returflyrejse til Dubai. Få et gratis to‑nætters ophold med en opgradering til næste værelseskategori, når du bestiller på Business Class eller First Class. Du drager også fordel af 24‑timers check‑in og check‑out, så du kan få mest muligt ud af din rejse.

Hotellet du skal bo på er de 5-stjernede JW Marriott Marquis i Dubai.

For at benytte dit gratis hotelophold bedes du sende en e‑mail til [email protected] med dit bekræftede bookingnummer, navne på alle passagerer i din booking, telefonnummer og e‑mailadresse. Og så sender Emirates dig en hotelbookingbekræftelse via e‑mail.

Forsidebillede: JumpstoryHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *