Først var SAS Fast Track åben i Københavns Lufthavn – nu er det så lukket igen

SAS Fast Track

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har taget konsekvensen af at der ikke er en særlig stor efterspørgsel på at flyve og at julen heller ikke ser ud til at ændre på dette – tværtimod faktisk. Derfor lukker de deres Fast Track spor i Københavns Lufthavn.

I en melding til deres slagskanaler og til partnere skriver SAS følgende:

SAS Fast Track i Københavns Lufthavn lukkes per 2. december og fremad. Passagerer vil kunne benytte CPH Express sporet i stedet for

Det er helt naturligt at SAS lukker ned for deres egen Fast Track spor i Københavns Lufthavn. Det er dyrt at have 1 egen ansat siddende plus 2-3 sikkerhedsvagter fra Københavns Lufthavn.

Så når SAS tilbyder Fast Track adgang i lufthavnens egen spor, så er det svært at være kritisk over dette tiltag.

Åbner Fast Track i andre nordiske lufthavne

I sidste uge kunne vi skrive at SAS ville åbne op for adgangen til flere Fast Track spor i følgende lufthavne:

 • Oslo
 • Bergen
 • Stavanger
 • Trondheim
 • Alesund
 • Bodø
 • Tromsø (15. december)

Disse er forsat planlagt til at åbne eller allerede er åbne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Lars siger

  Lad os håbe at SAS fast track og CPH express også fremover vil været slået samme og at det bliver til en *A gold track. Det vil være et kæmpe skridt frem IMHO. Det helt optimale vil selvfølgelig være at de benytter det nuværende SAS fast track område til *A gold track/SAS fast track/CPH express når der igen begynder at komme lidt gang i trafikken.

  Derudover så er SAS fast track i alle andre lufthavne ikke dedikerede SAS security spor, men priority security spor som deles med resten af lufthavnenes fly selskaber. SAS kan derfor ikke selv bestemem om de skal være åbne eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *