Emirates Group igen klar med et rekordregnskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Både Emirates Group, Emirates og dnata præsterer markante stigninger i overskud og omsætning for regnskabsåret 2023-24. Koncernen har i perioden udvidet sine aktiviteter på alle markeder for at imødekomme den stærke efterspørgsel fra kunderne på koncernens produkter og tjenester.

Emirates Group har i dag offentliggjort koncernens årsregnskab for 2023-24. Regnskabet viser ny rekord for overskud, omsætning og likvide beholdninger.

For regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2024, offentliggjorde Emirates Group et rekordoverskud på AED 18,7 milliarder (DKK 35,2 milliarder), hvilket er en stigning på 71% sammenlignet med et overskud på AED 10,9 milliarder (DKK 20,5 milliarder) for sidste år. Koncernens omsætning var på AED 137,3 milliarder (DKK 258,6 milliarder), en stigning på 15% i forhold til sidste års resultater. Koncernens likvide beholdning var på AED 47,1 milliarder (DKK 88,7 milliarder), det højeste nogensinde og en stigning på 11% i forhold til seneste år 2022-23.

Det er værd at bemærke, at de samlede koncernoverskud for de seneste 2 år, på AED 29,6 milliarder (DKK 55,8 milliarder), overstiger det tab på AED 25,9 milliarder (48,8 milliarder), som koncernen led under pandemien i perioden 2020-2022.

Stor bonus til medarbejderne

Medarbejderne får igen i år at mærke det gode regnskab. Med deres maj løn får de en bonus svarende til 20 ugers løn ekstra. Det er mindre end sidste år, men fortsat en ganske betragtelig bonus, som alle medarbejdere får del i.

Flere fly og flere medarbejdere

I 2023-24 investerede koncernen samlet AED 8,8 milliarder (DKK 16,6 milliarder) i nye fly, faciliteter, udstyr, virksomheder og den nyeste teknologi for at understøtte koncernens vækstplaner.

Koncernens samlede arbejdsstyrke blev udvidet med 10% til 112.406 medarbejdere, det største antal nogensinde. Både Emirates og dnata øgede sine rekrutteringsaktiviteter over hele verden for at understøtte selskabernes vækst i aktivitetsniveau og for at styrke de fremtidige muligheder for vækst.

Rekrutterer i Danmark

Emirates har tidligere meldt ud, at koncernen sætter stor pris på deres danske kabinepersonale, og der afholdes derfor løbende rekrutteringsarrangementer indenfor dette område i Danmark. Det næste arrangement afholdes den 25. maj på Hotel Legoland i Billund.

Foto: Emirates B777-31H(ER) (A6-ENM) i Dublin Airport (DUB) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *