Emirates har haft en travl sommer i Danmark med belægninger på 90 procent i snit

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Globalt fløj 14 millioner passagerer med Emirates fra juni til august. I Danmark havde Emirates også markant flere passagerer i juni og juli set i forhold til sommeren 2022,. Ruten København-Dubai havde en gennemsnitlig belægning på 90 procent.

Emirates fløj fortrinsvis denne sommer passagerer fra Danmark til Bali, Mauritius, Thailand, Filippinerne og Japan, hvor Japan er ny på danskernes top 5-liste.

Emirates havde en travl sommer – faktisk en af de allerbedste nogensinde. Fra juni til august fløj Emirates 50.000 afgange og transporterede 14 millioner passagerer med en gennemsnitlig belægning på over 80 procent via selskabets globale netværk af ruter.
 
Ser man på de kommende måneder, viser Emirates’ bookingtendenser en fortsat høj efterspørgsel efter internationale rejser på alle ruter. Emirates base, Dubai, er populær blandt rejsende, selv i sommermånederne, med op mod to millioner rejsende.

Flest rejste til Dubai fra Storbritannien, Indien, Tyskland, Pakistan, Saudi-Arabien, Kina, Egypten og Kuwait. Over 35 procent af de besøgende til Dubai, der rejste med Emirates, var familier, der i gennemsnit opholdt sig over to uger i metropolen.
 
Denne vintersæson forventer flyselskabet en fortsat stigning i efterspørgslen efter rejser til Dubai, da byen lægger faciliteter til en række globale konferencer, sportsbegivenheder i verdensklasse og meget mere. 8,5 millioner har allerede besøgt byen i de første seks måneder af 2023 – det er mere end en million flere besøgende i forhold til samme periode sidste år. 

Stærk efterspørgsel til/fra København

I følge Emirates’ danske landechef, Morten Balk, har samme markante fremgang gjort sig gældende for Emirates i Danmark. Selskabet flyver alle hverdage på ruten København – Dubai, hvorfra danske rejsende kan rejse videre ud på de cirka 140 ruter, som selskabet dækker.

I Danmark dækker sommersæsonen primært skolernes sommerferie fra cirka midt juni til midt august. Her fløj Emirates med en belægningsprocent på omkring  90% på ruten København til Dubai.

De fleste rejsende ud af København havde Bali, Mauritius, Thailand, Fillipinerne og Japan som destination. De fire første er velkendte sommerdestinationer for danske rejsende, mens Japan er ny på top 5-listen, hvor Maldiverne og Zanzibar til gengæld er gledet ud i forhold til sommeren 2022.

Gør klar til travl vintersæson

I følge Morten Balk bliver der også tryk på henover det kommende efterår og vinter fra oktober 2023 til marts 2024:

Når vi kigger frem, så er der på nuværende tidspunkt markant flere bookinger end på samme tidspunkt sidste år. Som altid går rejsen til varme, solrige destinationer som Thailand, Mauritius, Sydafrika og en af de nye populære destinationer Vietnam. Og så er der selvfølgelig Dubai, der hvert år trækker danskere til især i vinterperioden.

Morten Balk, Dansk landechef for Emirates

Denne sommer har Emirates blandt andet …

  • Lanceret daglige flyvninger til Montreal, Canada. En helt ny Emirates-destination
  • Øget antallet af flyvninger for at imødegå sommerens efterspørgsel til 12 byer: Athen, Brisbane, Bangkok, Kuala Lumpur, Amsterdam, Budapest, Bologna, Medina, Jeddah, Entebbe, Venedig og Shanghai
  • Genindsat selskabets flagskib, A380-eren, på ruter til Birmingham, Nice, Taipei og Shanghai samt indsat A380-eren på ruten til Bali
  • Haft premiere på Emirates’ 4-klasses A380-fly med Premium Economy-sæder til Singapore, Los Angeles og Houston
  • Annonceret nye interline- og udvidede codeshare-aftaler med Kenya Airways, Air Canada og Philippine Airlines

Foto: Emirates B777-31H(ER) (A6-ENF) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *