Emirates Holidays etablerer sig i Danmark og Sverige

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates Holidays, en del af rejseudbyderen dnata, er klar til at etablere sig i Danmark og Sverige – det sker i foråret 2019.

Emirates Holidays er kendt for et stort udvalg af håndplukkede og unikke rejsepakker, der fokuserer på at fremme rejselysten til Dubai i de Forenede Arabiske Emirater.

Den nye filial i Skandinavien vil tage afsæt i danske og svenske rejsevaner for at skabe unikke rejseoplevelser af højeste kvalitet. Det nye kontor vil blive placeret i København og bemandet med et  team af lokale rejseeksperter.

Kenneth Andersen, General Manager for Emirates Holidays Scandinavia siger:

Vi er glade for at udvide Emirates Holidays tilstedeværelse med Danmark og Sverige. Begge markeder er meget værdifulde for os, og vi glæder os til at give rejsende flere muligheder for en skræddersyet rejseoplevelse til Dubai.

Emirates Holidays, der har eksisteret i over 20 år, opererer på 38 markeder globalt og udelukkende via Emirates Airlines rutenet. De tilbyder all-inklusive premium pakkerejser til Dubai og andre udvalgte destinationer. Emirates Holidays er fast fokuseret på at tilbyde exceptionelle rejsepakker og oplevelser af højeste kvalitet gennem tætte relationer med nøgleleverandører og partnere samt at levere en klart differentieret kvalitet af service og lokalkendskab. Emirates Holidays Scandinavia er allerede medlem af den danske Rejsegarantifond og søger om at blive en del af både den svenske og danske rejsebureauforening.

Udvidelsen af ​Emirates Holidays’ netværk til Skandinavien vil medvirke til at understøtte yderligere vækst for rejsebureauets flagskibsdestination, Dubai, som forventer at modtage over 20 millioner internationale besøgende i 2020, når Dubai er vært for Expo 2020.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *