WOW air søger årets #wowwoman til Kvindernes Internationale Kampdag 2019

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Til Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts 2019 leder det islandske lavprisflyselskab, WOW air, efter kvindelige hverdagsheltinder. Fra den 26. februar til den 8. marts 2019 kan man således nominere en kvindelig ven, kollega, et familiemedlem eller en helt fjerde kvinde, som gør en forskel.

Nomineringerne skal ske via sociale medier, og der bliver kåres op til flere wow-kvinder. Alle vinderne belønnes med en flyrejse for to personer inden for WOW airs rutenetværk.

For at deltage i konkurrencen og indstille #wowwoman skal man lave et opslag gennem sociale medier. Det kan være alt fra en facebook-status, et instagram-post eller en instagram-story. Brug hashtagget #wowwoman og tag @wowair, så nomineringen kan komme i betragtning til konkurrencen. De bedste og mest inspirerende historier bliver delt på Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts 2019, hvor vinderne også kåres.

I Island, der er hjemland for WOW air, har man allerede opnået flere internationale målsætninger på ligestillingsområdet. Landet var det første i verden til at vælge en kvindelig præsident, ligesom man også har haft en lesbiske regeringsleder. Desuden protesterer de islandske kvinder hvert år den 24. oktober mod forskelsbehandling mellem kønnene, når det kommer til løn på arbejdsmarkedet, hvor kvinderne nedlægger arbejdet i et par timer for at vise den forskel, de gør.

Også den såkaldte “Slut Walk”, hvor der protesteres mod seksuel vold, er i løbet af de sidste par år blevet en af de største og vigtigste begivenheder for Reykjavík. Ifølge rapporten Global Gender Gap, en rapport over verdens økonomiske problemstillinger udarbejdet af World Economic Forum, er Island et af verdens førende lande, når det kommer til ligestilling mellem mænd og kvinder.

Deltagerbetingelser kan findes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *