Qatar Airways lancerer ny og forbedret Economy Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways er kendt for at bruge den store fagmesse ITB Berlin til at lancere nye produkter. Og i år er ingen undtagelse – nu lancerer de en helt ny Economy Class med sætningen “Experience Economy Class like never before”.

I 2017 lancerede de deres revolutionerende Qsuite, som reelt nok er det bedste Business Class produkt i verden. I år er det så kommet til deres Economy Class.

Vi prøvede Qsuite af på en af de første afgange som gik fra London til Doha. Foto: Henrik Olsen

Det er flyselskabets CEO Akbar Al Baker, som for kort tid siden fortalte omverdenen om deres nye og forbedrede Economy Class.  Han startede med at sige at nu kunne man “Experience Economy Class like never before”. Det var derfor med spænding at vi så frem tid hvad dette så betød helt reelt.

Men nu er den her og du kan se den her:

Det er hele Economy Class oplevelsen, som bliver forbedret og ikke kun selve sædet. Så der kommer en forbedret service, amenity kit og en større skærm til at se nogle af de mange film og serie der tilbydes ombord.

Der er flere detaljer i denne video:

Det bløde produkt vil blive rullet ud fra april måned.

De første fly som vil få de nye sæder er de Airbus A321neo, som Qatar Airways har bestilt. En fuld udrulning kommer til at tage minimum 5 år ifølge Akbar Al Baker.

APEX havde dette forslag til et Staggered layout i Economy Class. Foto: APEX

Der har været nogle rygter om at Qatar Airways ville introducere en “staggered” Economy Class, men det er ikke tilfældet i denne omgang.

Du kan se hele lanceringen fra ITB Berlin her:

 

Følg pressekonferencen live her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *