Yderligere 57 “Small Luxury Hotels” tilføjes til Hyatt platformen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Loyalitetsprogrammet – World of Hyatt – er fantastisk, især for gæster der besøger hotellerne hyppigt. Og mange Hyatt hoteller er helt ærligt bedre end ærkerivalerne hos Hilton eller Marriott, selvom de ofte deler samme prisklasse.

Men desværre er der meget få Hyatt-hoteller i Europa, og der er ingen mulighed for f.eks. at optjene Hyatt points via. et britisk eller europæisk kreditkort. Det betyder også, at World of Hyatt forbliver irrelevant for langt de fleste InsideFlyer-læsere, på trods af den lidenskabelige støtte, som ofte leveres af bloggerene på Insideflyer.

I december 2018 indgik Hyatt et samarbejde med SLH (Small Luxury Hotels). Hyatt og SLH har nu tilføjet 57 hoteller til Hyatt platformen og det samlede antal af SLH-hoteller der deltager i World of Hyatt, er nu oppe på 167.

Ikke alene øger disse tilføjelser af SLH hoteller et massivt “Hyatt fodaftryk” i Europa, men det gør det pludselig også muligt at optjene og bruge point i World of Hyatts loyalitetsprogram.

Hvad får World of Hyatt gæsterne så hos SLH hotellerne?

World of Hyatt medlemmerne optjener 5 basispoint for hver $1 USD der bruges.. Pointene kan indløse gratis overnatninger på deltagende SLH hoteller. Det stopper ikke der, medlemmerne kan også nyde eksklusive hotelydelser på opholdet på et af de deltagende SLH-hoteller.
Derudover får man:
• Gratis kontinental morgenmad
• Gratis Wi-Fi
• Tidlig check-in kl. 12:00 (afhængig af tilgængelighed ved indtjekning)
• Sen udtjekning kl. 14:00 (afhængig af tilgængelighed ved indtjekning)
• Opgradering af værelses kategori (afhængig af tilgængelighed ved indtjekning)
SLH Foxhill. Billede: World of Hyatt

Hvilke SLH hoteller er nu tilføjet?

• 17 SLH hoteller i Storbritannien, nogle i London, men mange på landet (herregårde/slotte)
• 12 SLH-hoteller i Spanien og Portugal, herunder flere “pousadas” (dvs. historiske bygninger omdannet til boutiquehoteller)
• 22 SLH hoteller i Grækenland, på en række forskellige øer. Som faktisk også er billigere end forventet.
En detalje jeg dog faldt over, er at vi danskere faktisk også er repræsenteret blandt de 57 nye hoteller. Hotel NIMB ved Tivoli er nemlig tilføjet til listen. Svenskerene har også fået et hotel på listen, nemlig Bank Hotel. I Helsinki er der hele to hoteller på listen, her finder man Hotel Haven samt Hotel Lilla Roberts.
En tilfældig dato i maj på et af de græske hoteller

En mere udførlig liste overalle  de tilføjede hoteller, kan findes her.

Og hvad så med brug af point?

Alle SLH-hotellerne (dem på Hyatt-platformen) er blevet lagt ind i Hyatts pris kategorisystem, der ser sådan ud:
Den nemmeste måde at finde priser på, er at besøge denne hjemmeside og tjekke listen over hoteller i hver priskategori. Det ser ud som om, at SLH hoteller er tilgængelige i kategori 3 (og derover) og starter på en ret fair pris med 12.000 point pr. nat.
Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Craig  fra vores søsterside Insideflyer.co.uk
Forsidebillede: World of Hyatt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *