Emirates indfører lempeligere regler for ændring af billetter – rejsende kan booke med ro i sindet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet giver fra dags dato flere valgmuligheder og stærkt udvidet fleksibilitet til at ændre bookinger foretaget fra 7. marts frem til 31. marts uden omkostninger – uanset hvornår man skal rejse.

Emirates giver nu endnu større fleksibilitet og flere valgmuligheder for ændring af alle flyrejser, der er booket fra i dag, 7. marts til 31. marts, 2020. De ændrede regler gør det muligt at ændre rejsedatoer gebyrfrit.

Grundet den opståede COVID-19 situation vil Emirates gerne give alle kunder tryghed for, at de kan ændre på deres rejseplaner uden de sædvanlige gebyrer for ombooking uanset hvilken klasse eller billettype, de har billet til.

Morten Balk, country manager Danmark, Emirates.

Kunder kan ændre deres reservation til enhver rejsedato indenfor 11 måneder fra den planlagte afrejse, og vælger man samme reservationsklasse, kan det hele gøres uden gebyrer. Er der forskel i billetpris modregnes forskellen som vanligt. De nye regler dækker alle eksisterende destinationer på tværs af Emirates-netværket.

Vi ønsker, at vores kunder skal føle sig fuldt taget hånd om og trygge, når de lægger rejseplaner. Derfor tilbyder vi de bedste priser, uden ekstragebyr for ombooking, hvis vores kunder beslutter at udsætte en rejse eller blot justere datoen. Situationen ændrer sig hele tiden, og vi vil til stadighed sikre vores kunder både fleksibilitet og ro i sindet.

Adnan Kazim, Chief Commercial Officer, Emirates Airline

Emirates Skywards tilbyder også øget fleksibilitet, under indflydelse af udbruddet af coronavirus og deraf følgende rejsebegrænsninger og flyreduktioner – begivenheder, der ellers kunne påvirke medlemmers status. Skywards Platinum-, guld- og sølvmedlemmer kan bevare deres nuværende status ved at opfylde 80% af deres krav til rejseaktivitet mellem 31. marts og 30. juni 2020.

Derudover vil Skywards-medlemmer, der booker rejser mellem 1. marts og 30. juni 2020, optjene ekstra 20% bonus Tier Miles.

Emirates oplyser , at billetprisforskelle eller gældende afgifter kan påvirke ændring af bookinger til en anden billetklasse. Aktuelle betingelser for tilbagebetaling og ombooking af billetter, der er udstedt inden 5. marts, gælder stadig. Kunder, der er påvirket på grund af aflysning af fly, der er påvirket af COVID-19-virussen, rådes til at tjekke emirates.com for ombooking eller alternative muligheder.

Særlige forholdsregler indføres i forhold til rengøring

Emirates styrker desuden rengøringen af alle fly gennem særlige forebyggende foranstaltninger, der inkluderer implementering af forbedrede desinfektionsprocedurer efter flyvninger fra destinationer, der er særligt berørt af COVID-19. Ifald vi har mistanke om eller endda bekræftede tilfælde af infektionssygdomme, indsætter vi straks særlige desinfektions-teams, der foretager en særlig grundig rengøring for at desinficere kabinen med ekstra effektive, men godkendte metoder.

Emirates benytter allerede HEPA-filtre, der fjerner mere end 99% af alle vira i kabinen, men er der er mistanke om smitte ombord på et fly, vil Emirates gå et skridt videre ved at udskifte alle HEPA-filtre på pågældende fly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *