Emirates introducerer planlægning af underholdning om bord – inden afgang

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates passagerer kan nu gennemse mere end 4000 film, tv og musiknumre på Emirates appen. Herfra kan de så oprette personlige og private afspilningslister hvorefter de kan synkroniseres til ens sæde om bord.

Emirates har introduceret ny innovativ funktion på deres app for, at give passagerene mulighed for at oprette skræddersyede playlister forud for deres rejse og derefter synkronisere deres playliste til deres pladser om bord. Passagerene kan derfor planlægge deres tur mere effektivt og med den nye funktion, kan man allerede hjemmefra planlægge rejsen.

ICE som er Emirates prisbelønnede inflight-entertaiment har nået en ny milepæl på over 4.000 underholdningsmuligheder. Herunder indeholder ICE over 1000 film, hvilket er mere end noget andet flyselskab. Derudover findes der tv, film, podcasts, spil og titusinder af musiknumre. Så der er altså stor mulighed for at finde noget netop du vil se.

 

Tim Clark, Præsident Emirates Airlines udtaler følgende om det nye tiltag:

” I overensstemmelse med vores” Fly Better “løfte arbejder vores medarbejdere hårdt for stadig at give bedre rejseoplevelser i verdensklasse. Hver detalje overvejes nøje, da vi løbende forbedrer og udvikler innovative produkter og tjenester til vores kunder. Denne seneste funktionalitet på Emirates app hæver kundeoplevelsen, selv før de træder ind på flyet. Vores kunder kan nu gennemse det store indhold, der tilbydes og oprette personlige underholdnings playlister i deres fritid. Når de så sidder komfortabelt på deres pladser om bord, synkroniserer de simpelthen og trykker på afspil. ”

 

Copyright: Emirates Airlines

Synkroniseringsfunktionen er i øjeblikket tilgængelig på mere end 100 Emirates Boeing 777-fly og vil blive gjort tilgængelig gradvis over hele flåden, herunder alle A380-fly i de kommende måneder.

Med en global kundebase tilbyder Emirates underholdning på 44 forskellige sprog og hver måned tilføjes over 100 film til systemet ICE. Emirates sikrer, at der også er taget højde for de mindste, med et stort udvalg af børnefilm og tv-kanaler. Ud over 75 Disney, Marvel og børnefilm er der også over 50 tv-kanaler, herunder Cartoon Network, Nickelodeon, CBeebies og Disney Channel.

 

Forsidebillede: Emirates AirlinesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *