Emirates med nye A380 oplevelser i Dubai Mall

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Er du interesseret i luftfart og planlægger du en tur til Dubai? Nu tilbyder Emirates flere spændende oplevelser for alle, der besøger Dubai Mall.

De nye oplevelser inkluderer den nu fornyede Emirates A380-simulator kendt som “Emirates A380 Experience”. Derudover er der nye spændende luftfartsoplevelser for børn på legepladsen KidZania samt 3 nye Emirates Official Store-butikker i Dubai Mall. Hvis du også er Emirates Skywards-medlem, kan du optjene miles på dine køb.

Drømmer du om at flyve Emirates A380?

Med Emirates A380 Experience har man mulighed for at opleve, hvordan det er at flyve en Emirates A380. Man har kontrollen over cockpittet og flyet, fra takeoff til landing og man kan vælge i mellem mange forskellige internationale lufthavne, inklusive alle lufthavne i Emiratets globale netværk.

For den mere erfarne pilot, vil det også være muligt at ændre på både vejrforhold og lufthavne med specielt terræn og højder, såsom Hong Kong Lufthavn, Kai Tak, St. Maartens Prinsesse Juliana International Lufthavn, Innsbruck Østrig og Madeira International Airport. 

Man har mulighed for at flyve alt mellem 15-45 minutter. Cockpittet er stort og åbent, hvilket også betyder at både venner og familie kan se med, når du skal lande den store A380 i Dubai.

Billeder: Emirates

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *