Hertz er danmarks bedste biludlejer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For andet år i træk var Kasper Renström Østervig stolt på scenen for at modtage prisen som Danmarks Bedste Biludlejningsselskab.

Onsdag d. 2. oktober 2019 blev der for 15. gang afholdt rejsebranchens største event, Danish Travel Awards 2019, i Cirkusbygningen i København og endnu engang var Hertz nomineret i kategorien Danmark Bedste Biludlejningsselskab 2019. Vinderne af de 18 kategorier blev igen i år fundet gennem en Epinions undersøgelse blandt 200.000 danskere ligeligt fordelt over hele landet på bl.a. bopæl, alder, arbejde og uddannelse.

Vi er utrolig stolte af at modtage prisen igen i år som Danmarks Bedste Biludlejningsselskab, som er baseret på en vurdering fra danskerne rundt omkring i hele landet. Hertz Danmark har et stort fokus på kundernes ønsker og behov og ud fra disse at skabe den bedste kundeoplevelse og kunderejse. Denne pris er derfor en stor ros til alle mine kollegaer, som hver dag yder et kæmpe arbejde og er en stor del af at skabe den bedste oplevelse for alle vores kunder rundt omkring i hele verden. Dette vil blive fejret i hele Danmark – ligesom sidste år!

Kasper Renström Østervig, salgschef for Hertz Danmark.

Hertz´ loyalitetsprogram Hertz Gold Plus Rewards, hvor alt er gjort klar til kunden ved afhentning, har i øvrigt for 9. år i træk vundet Bedste Loyalitetsprogram indenfor billeje hos FlyerTalk Awards.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *