Emirates rekrutterer endnu en gang kabinepersonale i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Verdens største luftfartsselskab er igen på udkig efter dansk kabinepersonale og inviterer til rekrutteringsmøde den 26. maj på Marriott Hotel i København.

Verden er åben og rejselysten er tilbage. Emirates, der er verdens største luftfartsselskab, har derfor intensiveret rekrutteringen af kabinepersonale til deres mange destinationsafgange rundt om i verden.

Luftfartsselskabet flyver dagligt fra København til Dubai og derfra videre til næsten 150 destinationer over hele verden. Kabinepersonalet skal afspejle de mange sprog og lande, som luftfartsselskabet har i sit store netværk. Derfor rejser Emirates’ rekrutterings-hold løbende verden rundt for at finde de rette kandidater, og den 26. maj kan de træffes i forbindelse med, at der igen afholdes åben rekrutteringsdag på Marriott Hotel i København.

Jobbet som kabinepersonale hos Emirates giver de rette kandidater mulighed for at opleve verden og blive del af en veluddannet, global arbejdsstyrke med kollegaer fra mere end 160 nationaliteter samlet i et stærkt arbejdsfællesskab med base i Dubai – en af verdens sikreste byer at opholde sig i og fyldt med oplevelser af alle slags.

Læs mere om at være ansat hos Emirates her. 

Åbent hus i København

Emirates rekrutterer fredag d. 26. maj på Marriott Hotel, Kalvebod Brygge nr. 5 i København. Mødetid er kl. 9.00, og man skal sætte hele dagen af til arrangementet.

Læs mere om selve dagen, krav til kandidater og jobbet som kabinepersonale hos Emirates her.

Foto: Emirates B777-31H(ER) (A6-EPT) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *