Emirates sætter standarden for premium oplevelsen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates sætter standarden for premium rejseoplevelsen og er samtidig den største udbyder af premium sæder i verden. Da Emirates for godt en måneds tid siden, den 9. juli, modtog deres Airbus A380 nummer 50, så flyttede det antallet af premium sæder der er tilgængelige per uge på over 191.000.

Den flåde af Airbus A380’er som Emirates driver er på mange måder en af de mest omtalte i verden. Grunden er den in-flight oplevelse man får på business class og især first class på disse fly.

Læs om en tur fra København til Dubai med Emirates på Business Class her

Business class er et godt produkt og blandt de bedste i verden, men det som virkelig adskiller sig er first class hvor man var den første udbyder af egentlig suites og ikke bare et stort sæde som hos andre flyselskaber.

Emirates - kig ind i en Suite på Airbus A380
Emirates – kig ind i en Suite på Airbus A380

Læs om en tur i Suites her

Tim Clark, President of Emirates Airline udtaler:

Vores A380 viser mange af vores innovative og ikoniske on-board-produkter, så som Shower Spa, Onboard Lounge og vores First Class private suite.

Da vi bestilte A380’eren, havde vi en klar vision for, hvordan vi skulle udnytte dette fly. Samtidig så vi en kæmpe mulighed for at tage flyveoplevelsen til nye højder. Vi arbejdede tæt sammen med Jacques Pierrejean Design Studios i Paris om at skabe vores interiør i kabinerne og investerede tusindvis af timer i enhver detalje. Vi tog chancen, da vi tog nogle rækker fra Business Class til vores Onboard Lounge, vi skubbede grænser, da vi tog brusebadet ind på et kommercielt fly, og vi forsikrede os om, at vores inflight underholdningssystem på alle klasser kunne tilbyde det bedste udvalg og højeste kvalitet. Det arbejde har vist sit værd, og vores kunder elsker at flyve med vores A380.

Den første Airbus A380 blev leveret til Emirates i 2003 og ud over de nuværende 50 fly så har de forsat 90 fly i ordrebogen, som venter på levering fra Airbus. Dette gør også Emirates til den klart største operatør af Airbus A380 modellen i verden. Flyselskabet har også verdens største flåde af Boeing 777 med 139 i drift og yderligere 205 i ordre.

Her på Bonusfeber glæder vi os til at følge udviklingen inden for dette område, da der er kommet gang i markedet igen efter flere år med lav efterspørgsel. Emirates kapacitet på First Class steg med 6 % sidste år, mens passagertallene på First Class steg med 8 %. Dette viser både populariteten af First Class og efterspørgslen på produktet. På tværs af netværket oplever Emirates en høj efterspørgsel på First Class, især på ruter til Europa, Afrika og Mellemøsten og har registreret en rekordhøj load-faktor på over 70 %.

Udviklingen går derfor lige nu i retningen af at der kommer egentlige “hotelværelser” som det ypperste. Emirates er i den indledende fase med at udvikle et nyt First Class soveværelseskoncept til selskabets A380 og den nye Boeing 777-flåde. Kunder kan forvente helt aflukkede værelser samt nogle af de samme detaljer og bekvemmeligheder, som man oplever på luksushoteller og yachts – herunder roomservice.

Nedenstående er et eksempel på en oplevelse på det at rejse med Emirates på i Suites og på First Class:

 



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *