Emirates sender endnu flere A380’ere på vingerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejselysten stiger, og begrænsninger lempes verden over. Derfor indsætter Emirates flere A380’ere, så du i løbet af november vil kunne flyve med superjumboen til 27 destinationer. Men forsat ikke til Danmark.

I takt med den fortsatte lempelse af rejsebegrænsningerne rundt om i verden indsætter Emirates flagskibet A380 på yderligere en lang række destinationer i løbet af oktober og november. Ved udgangen af ​​november vil man kunne flyve med en A380’er til hele 27 destinationer – en stigning på mere end 65 procent i forhold til de nuværende 16 destinationer.

Emirates’ A380’er er i sig selv en attraktion for flyselskabet. Superjumboen er exceptionel rummelig, og den luksuriøst indrettede kabine gør rejseoplevelsen til noget helt særligt.

Emirates genindsætter A380’eren gradvist, i takt med at efterspørgslen stiger på de enkelte destinationer.

Med tilføjelsen af ​​yderligere 11 ruter til A380-netværket inden udgangen af november samt supplerende ekstraafgange på de mest populære destinationer, der allerede betjenes af Emirates A380, tilbyder Emirates tæt på 165.000 ekstra A380-sæder til kunderne.

På listen over populære fritids- og businessdestinationer, der kan se frem til at gense A380’eren, er blandt andet Amsterdam, Barcelona, ​​Düsseldorf, Hamburg, Johannesburg, Madrid, Milano, Sao Paulo og Zürich.

Netværk nu oppe på 90 procent

Som verdens største operatør af A380 vil Emirates’ samlede flåde af superjumboer nå 118 ved årets udgang, herunder seks fly udstyret med selskabets nye Premium Economy-sæder i en 4-klassers konfiguration.

Emirates flyver i øjeblikket til over 120 byer og er dermed oppe på 90 procent af det netværk, selskabet drev før COVID-19. Emirates forventer desuden at nå 70 procent kapacitet, set i forhold til kapaciteten før COVID-19, inden udgangen af ​​året – blandt andet ved at have flere end 50 A380’ere på vingerne til den tid.

Unik rejseoplevelse trækker

Emirates A380-oplevelsen har været en favorit i mange år blandt rejseentusiaster: ekstra benplads, komfort og branchens største skærme på alle klasser, så der er masser af tommer at nyde Emirates’ omfattende udvalg af indhold på det prisvindende underholdningssystem, ice. Ruten mellem København og Dubai betjenes for nuværende af Emirates Boeing 777-fly, men rejser man videre ud i verden fra Dubai, er der altså snart 27 ruter, hvor man kan opleve A380’erens populære Onboard Bar & Lounge, sæder der kan lægges helt ned på Business Class samt de aflukkede Private Suite-kabiner og badeværelse med brusekabine på First Class.

I december 2020 introducerede Emirates en A380’er i 4-klasse konfiguration med selskabets seneste tilføjelse, Premium Economy. I løbet af november 2021 vil Emirates have hele seks fly udstyret den nye rejseklasse og et opdateret kabineinteriør.

Der er flere luksuriøse signaturprodukter på A380’eren – her er det et kig ind i en First Class Private Suite. Foto: EmiratesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *