Nu kan du igen optjene 4 gange statuspoint med SAS frem til og med januar 2022

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS kommer nu igen med en kampagne om at optjene 4 gange antallet af det normale statuspoint på rejser frem til den 31. januar 2022. Dermed får du muligheden for at sikre din nuværende status eller stige til næste niveau.

Da SAS første gang kørte denne kampagne var der ikke mange der reelt kunne bruge den, da verden mange steder forsat var lukket af. Men nu ser det bedre ud. USA åbner op til november måned og hele Europa er stort set åbnet op uden restriktioner. Så nu kan du meget bedre få gavn af denne kampagne og derfor giver den mening nu.

SAS har ikke været så konkret med forlængelser af status som vi har set andre flyselskaber være. Mange har fået der status forlænget til ind i 2022, men de, inklusiv forfatteren af artiklen, har først et optjeningsår der slutter til april 2022. Derfor kan det være svært at tro på at vi også bliver forlænget et år endnu med den læring vi har haft fra SAS indtil nu. Så denne kampagne er for dem som nok ikke opnår en forlængelse.

Det er vigtig at understrege at det kun er statuspoint der optjenes 4 gange så mange af – ikke point du kan bruge til at booke rejser for. Så det giver ikke mening at lave ekstra ture med mindre du har brug for netop point til at sikre eller opnå højere status i EuroBonus programmet.

Dette får du i denne kampagne

Fra den 1. oktober 2021 og frem til den 31. januar 2022 4 gange statuspoint til EuroBonus når du flyver med SAS.

Det betyder at du får 1 basispoint og 3 statuspoint. Dertil er det igen sådan at du optjener 4 gange så mange kvalificerende flyvninger. Lige præcist dette kan for mange være vejen frem, da en tur med i alt 4 flyvninger lige pludseligt tæller for 16 flyvninger i alt. Så hvis kun du tæller dine rejser i løbet af kampagneperioden, betyder det, at du kun behøver at flyve 12 strækninger med SAS for at blive Guld-medlem. For at blive Sølv-medlem skal du bare flyve tre strækninger.

Læs mere om kampagnen på SAS hjemmesiden.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *