Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Intet mindre end 11 millioner stykker gourmet chokolade fra hele verden bliver serveret hos Emirates i løbet af året. Det er endda foruden en række desserter, der også tilfredsstiller de kakaohungrende smagsløg. På søndag er det chokoladens dag og Emirates har stort fokus på at servere god chokolade om bord.
Flyver du med First- eller Business Class, kan du nyde godt af varianter fra 8 gourmet chocolatiers fra 6 forskellige chokolade-elskende lande. Chokolademærkerne er et udvalg af en række premium chokolader fra hele verden, herunder fra de Forenede Arabiske Emirater, hvor flyselskabet er baseret. Rejser du hyppigt, kan du glæde dig over, at hvert mærke er om bord i 3 måneder, før et nyt udvalg introduceres.
De otte chocolatiers er:
- Godiva fra Belgien, der har været ombord på Emirates i mere end 20 år
- Valrhona fra Frankrig, der har produceret chokolade siden 1922.
- Canonica fra Schweiz, der leverer håndlavet schweizisk chokolade
- Pacari fra Ecuador, som giver Emirates’ kunder et organisk og vegansk alternativ
- Neuhaus fra Belgien, opfinderen af den belgiske praline
- Hotel Chocolat fra England, en britisk kakaoavler og chokoladefabrikant
- Forrey & Galland fra UAE, der laver håndlavet chokolade efter franske traditioner
- Coco Jalila fra UAE, der skaber klassisk fyldt chokolade I europæisk stil med arabisk flair
I alle Emirates’ klasser kan kunder, der craver deres næste chokoladefiks, nyde chokoladedesserter og varm kakao fra menuen. På længere ruter er der chokoladebarer og til børnene, er der chokoladeslikkepinde. Var det ikke nok chokolade, kan man på Emirates’ A380 Onboard-lounge finde M&Ms, chokoladekager og små chokoladeforkælelser.
Skriv et svar