Emirates SkyCargo klar til COVID-19-vaccine

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates SkyCargo gør klar til at mestre de mange kompleksiteter i forbindelse med distribution af COVID-19-vacciner til hele verden – en logistikopgave, der forventes at blive af hidtil usete dimensioner. 

Emirates SkyCargo gør det ved at dedikere sin enorme Emirates SkyCentral DWC-fragtterminal i Dubai Syd til at fungere som ankerhub for opbevaring og distribution af den forventede vaccine i en ubrudt kølekæde.

Luftfragtselskabet klargør verdens største GDP-certificerede luftfragtknudepunkt i Dubai til global distribution af COVID-19-vaccine. Emirates SkyCargo har desuden oprettet et dedikeret hurtig respons-team med henblik på at kunne koordinere behovet hos de forskellige partnere, der er involveret i det internationale økosystem for vaccinedistribution, så alle arbejdsgange optimeres. Potentielt handler det om milliarder af vaccinedoser, der skal fordeles over hele verden.

Dubai er godt positioneret til at fungere som en gateway og distributions hub for COVID-19-vacciner til hele verden. Vi har infrastrukturen, logistikforbindelserne og en geografisk placering, der placerer to tredjedele af verdens befolkning inden for en 8-timers flyveradius. Gennem årene har Emirates SkyCargo med kontinuerlige investeringer i kapacitet og processer til transport af temperaturfølsomme lægemidler formået at positionere Dubai som det foretrukne transitpunkt for de største globale farmaceutiske kunder og det værdifulde gods. Opsætning af et dedikeret airside-hub til COVID-19-vacciner er et hjørnestensprojekt, der udnytter vores netværk, rækkevidde og kompetencer til at gøre en positiv forskel for mennesker i hele verden.

HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Emirates’ bestyrelsesformand og administrerende direktør


Verdens første dedikerede airside-hub til COVID-19-vaccine 

Emirates SkyCargos vaccinehub i Dubai Syd bliver den største dedikerede airside-facilitet i verden til COVID-19-vacciner. Dubai-hub’en giver luftfartsselskabet mulighed for at flyve vacciner ind fra produktionsstederne, opbevare og forberede dem til regional og global distribution.

Emirates SkyCargo COVID-19 Warehouse. Foto: Emirates

Emirates SkyCentral DWC har dedikeret over 4.000 kvadratmeter i deres temperaturregulerede og GDP-certificerede farmaterminal til opbevaring og distribution i stor skala af COVID-19-vacciner. Samlet set anslås det, at anlægget kan rumme omkring 10 millioner hætteglas med vaccine ved et temperaturinterval på 2-8 grader Celsius.
 
Den avancerede infrastruktur på Emirates SkyCentral DWC omfatter også en af ​​verdens største flåder af Cool Dollys, populært sagt en slags ‘rullende køleskabe’, der hjælper med at beskytte temperaturfølsom last under transit mellem flyet og fragtterminalen. Derudover sikrer ​​et stort antal klimaregulerede truck-ramper og kort afstand mellem terminalen og der, hvor flyene står parkeret, at godset leveres hurtigt og effektivt til videre distribution.
 
Foruden køleopbevaring vil Emirates SkyCargo også tilbyde dedikerede zoner til ekstraservices såsom  pakning med frisk tøris eller ompakning af vacciner i større eller mindre kasser til global distribution.
 
Det store pakhus, som kan håndtere millioner af vaccinedoser, og oprettelsen af ​​et dedikeret team til at håndtere og udføre logistikken, gør det muligt for Emirates SkyCargo at håndtere den store mængde tidskritiske operationer, som det vil kræve at distribuere de mange vaccinedoser hurtigt, effektivt og sikkert.

Ved hjælp af både planlagte fly og ekstrafly – eventuelt chartrede – kan fragtselskabet derefter flyve vaccinerne til de markeder, hvor der er mest brug for dem.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *