Primo Tours etablerer nyt flyselskab midt i corona krisen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danmark har her midt i corona krisen set fødslen af et nyt flyselskab der skal fokusere på charterrejser.

Det nye flyselskab har fået navnet Airseven. Det vil i starten have adgang til to Boeing fly af typen 737-400. Hver af dem har plads til 168 passagerer.

Modelfoto af Airseven Boeing 737-400. Foto: Airseven

Det nye flyselskab, som er oprettet i dag med en kapital på 1 million kroner, er ikke et flyselskab i traditionel forstand. Det er et såkaldt virtuelt flyselskab, som ikke har sin egen licens. Dette leder hen til selve ejerstrukturen af det nye flyselskab.

Et kig på Erhvervsstyrelsens hjemmeside på det nye flyselskab.

Ejerne er udover Primo Tours med over 70% af aktierne også Copenhagen Air Taxi og så ansigter fra blandt andet JetTime og Maerks Air i form af Carsten Kenneth Jensen og Klaus Ren.

Det er måske et specielt tidspunkt – her i en omtumlet Corona-tid – at starte et nyt flyselskab op, men vi tror på, at der er plads til et mindre og ikke mindst fleksibelt flyselskab

Bjarke Hansen – direktør i Primo Tours

Licensen, eller drifttilladelsen, til at flyve er netop placeret ved Copenhagen Air Taxi.

Primo Tours bruger i dag en række andre flyselskaber til at flyve for sig, men med det nye flyselskab så har de selv produktionen tæt på sig. Det er selvfølgelig klart at det hjælper et ny startet flyselskab gevaldigt at det allerede har en stor kunde i butikken. Derfor er det måske godt set at anskaffe sig gamle fly og måske sikre sig brændstof allerede nu til flyvninger i 2021. Dollaren er lav og brændstof er billig i øjeblikket og det kan også være med til at Airseven kan gøre det billigere end de nuværende kontrakter som Primo Tours havde.

Rejsebureauerne SunCharter og Århus Charter er også en del af kundekredsen, da de har samme ejer.Her på InsideFlyer tror vi også meget på at charterferier bliver det nemmeste at benytte sig af til udvalgte feriemål. Der kan vælges sikre feriemål og der kan arrangeres lyntest og andre tiltag til netop den enkelte afgang. Dette er klart sværere med rutefly.

Vi har netop set DAT forsøges sig med en sådanne tur til den portugisiske ø Porto Santo.

Lidt flere billeder af bemalingen af de to Airseven Boeing 737-400Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *