Emirates tilbud: Rejs flere sammen til Dubai og spar 25%

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Saml familie og venner og smut forbi Dubai, Expo 2020 og masser af sol og sommer. Lige nu giver Emirates 25 procent rabat, hvis man booker til to eller flere samtidig.

Der er masser at opleve i Dubai lige nu, og mens vinteren på vores breddegrader er grå og kold, så melder vejrudsigten om 25 grader og sol over Dubais brede sandstrande.

Kan man tage en hurtig beslutning, så er det endda muligt at skære 25 procent af billetten, hvis man booker til to eller flere – op til ni – rejsende samtidig. Tilbuddet gælder for både Economy og Business Class indtil 6. februar 2022, og man skal rejse mellem 24. januar og 30. april 2022.

Vi har fundet priser ned til godt 2.812,- kroner per person for en returbillet i Economy (billigste billet uden sædevalg ved booking, men med 20 kg bagage).

Rejs to til Dubai for kun 5.625,- kroner i marts måned.

Book på Emirates’ danske hjemmeside emirates.dk

I den periode er det ikke kun det gode vejr, der frister, for frem til 31. marts er Dubai også vært for et sandt oplevelsesmekka: Expo 2020 Dubai. Når man rejser med Emirates får man endda et gratis en-dags-pas til det imponerende udstillingsområde med arkitektur, oplevelser og underholdning fra hele verden.

Man skal desuden huske at beholde sit Emirates boardingkort, der giver masser af rabatter på både oplevelser, restauranter og caféer i Dubai. Indtag en middag under åben himmel på nogle af byens bedste restauranter, nyd familiesjov i de mange temaparker eller slap af med et spabad. Der er flere end 500 steder, der deltager i ordningen.

Betingelserne:

  • Voksne passagerer (12 år og derover) får 25 % rabat på den normale billetpris, hvis de ledsages af en anden (eller flere) voksen(e).
  • Hver voksen får 25 % rabat på den normale billetpris.
  • Børn (2-11 år) er ikke dækket af rabatten, men rejser til børnepris.
  • Tilbuddet gælder for op til 9 passagerer med samme bookingreference.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *