Emirates tilbyder gratis WiFi for loyalitet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et nyt positivt tiltag fra Emirates er at du kan bruge WiFi ombord på deres fly gratis – mod at du er meldt ind i deres medlemsprogram Skywards.

Så reelt bytter Emirates gratis WiFi med loyalitet. Jo højere status – jo mere får du. Det er et tiltag vi har set før og for Emirates er værdien af at du er en del af deres medlemsunivers højere end dit brug af WiFi ombord.

Emirates markedsfører det som en ny fordel i deres medlemsprogram. Men da det er gratis at blive medlem, så er det noget alle kan opnå – uanset status.

Som udganspunkt, så er det for medlemmer uden status og som rejser i Economy eller Premium Economy, muligt at bruge de mest gængse chat platformer gratis. Det er for eksempel Messenger og WhatsApp.

Skal du surfe på internettet gratis, så kræver det en højere status eller at du rejser i Business eller First Class. Rejser du i Business Class, så skal du have enten Sølv eller Guld status for at kunne surfe gratis. I First Class skal vu blot være medlem af Skywards.

Har du Skywards Platinum status, så vil du have gratis adgang til internetsurf uanset hvilken klasse du rejser på.

Har du en kommende flyvning og er du ikke medlem af Skywards, så kan du tilmelde dig her.

Nye medlemmer kan også få en velkomstbonus på 2.000 miles ved at bruge følgende invitationskode: Flybetter

Foto: Emirates A380-861 (A6-EER) i Munich Franz Joseph Strauss Airport (MUC) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *