Juli måned var bedre end sidste år for Norwegian

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I juli fløj Norwegian 2,3 millioner passagerer. Belægningen var på 92,4 procent. Kapaciteten var på sit højeste for året og 12 procent højere end juli sidste år.

Høj efterspørgsel fra rejselystne, nordiske passagerer gennem hele måneden bidrog til at gøre juli til en historisk stærk måned for Norwegian.

Juli var en enestående måned for os i Norwegian med det højeste antal passagerer i år og mere end 100.000 flere end samme måned sidste år. Vores kollegaer i luften og på jorden har arbejdet hårdt for, at vores passagerer er kommet trygt og godt frem til deres rejsemål til trods for enkelte udfordringer i lufthavnene i Europa.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 2.308.417 passagerer i juli, hvilket er 5 procent mere end samme måned sidste år. Kapaciteten (ASK) var 3.712 millioner sædekilometer, mens faktisk passagertrafik (RPK) var 3.430 millioner sædekilometer. I juli havde Norwegian i gennemsnit 79 fly i drift, og 99,5 procent af de opsatte flyvninger blev gennemført. Punktligheden, målt som andel af afgange inden for 15 minutter efter den ordinære rutetid, var i juli 73,2 procent. 95,3 procent af alle flyvninger landede alligevel til opsat rutetid eller inden for én time senere.

Solid efterspørgsel på flyrejser fortsætter

Bookingtallene fremadrettet er lovende. Tendensen med, at mange kunder i juli bookede deres rejse kort før afgang, fortsætter i august. Derudover er bookingtallene for september stærke.

Det ustabile vejr i Norden har helt klart påvirket rejsemønstrene denne sommer, og vi har registreret et jævnt salg af flybilletter igennem hele juli. Jeg er meget glad for, at så mange rejsende vælger at flyve med os denne sommer både indenrigs, i Norden og i Europa. Jeg vil takke alle kollegaer, som har bidraget til at passe godt på passagererne i årets mest travle sæson. At vi har fløjet med egne fly og egen besætning har bidraget til solid drift denne sommer.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8JP (LN-DYX) i Billund Airport (BLL) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *