Singapore Airlines bliver næste år atter en daglig gæst i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines (SIA) udvider servicen fra København samt fra flere andre destinationer fra sommersæsonen 2024. Fra den 1. juli 2024 øger SIA frekvensen mellem København og Singapore med 40% og går fra fem til syv ugentlige afgange.

Det stigende antal afgange afspejler den stærke efterspørgsel på det nordiske marked.

Vi talte med Muhammad Raimi, der er General Manager for Singapore Airlines i Norden, i forbindelse med deres tidligere udmeldte rekordregnskab og der var der allerede et klart ønske om at komme tilbage til daglige afgange:

Vi er glade for at offentliggøre, at vi fra sommeren 2024 øger frekvensen mellem København og Singapore fra de nuværende fem ugentlige afgange til daglige afgange. Med den markante stigning, imødekommer vi den voksende efterspørgsel fra de nordiske rejsende og understreger vores dedikation til markedet. Vores kontinuerlige indsats for at forbedre vores globale rutenetværk giver vores kunder uovertrufne rejseoplevelser. Vi har fløjet København-Singapore-ruten i 46 år, og med daglige afgange fremmer vi forretnings- og ferierejsemuligheder mellem hele Norden og vores hub i Singapore og videre ud i verden.

Muhammad Raimi, General Manager for Singapore Airlines i Norden.

I Københavns Lufthavn er der ligeledes glæde over Singapore Airlines’ øgede frekvens mellem København og Singapore:

Vi er utrolig glade for, at Singapore Airlines øger til daglige afgange her fra København og tilføjer yderligere to ugentlige flyvninger med deres mest brændstofeffektive fly, A350-900. De ekstra flyvninger fra dette verdensklasseflyselskab vil både øge og forbedre forbindelserne for danskerne til Sydøstasien samt levere gode forbindelser fra hele Asien og Australien for rejsende, der ønsker at besøge vores fantastiske by, København.  Vi takker Singapore Airlines for deres fortsatte støtte og tro på denne rute, og vi ser frem til mange års frugtbart samarbejde.

Thomas Woldbye, administrerende direktør for Københavns Lufthavn.

Flere udvidelser i Europa og i det globale netværk

SIA øger ikke kun ruten fra København. I Frankfurt genindsættes Airbus A380-service mellem Frankfurt og Singapore. Der indsættes atter direkte fly mellem Barcelona og Singapore og der udvides mellem Milano og Singapore.   Frekvensen øges desuden på en række af danskernes favoritdestinationer i Sydøstasien og Australien. Det gælder blandt andet Da Nang i Vietnam samt Darwin, Melbourne og Perth i Australien.

Foto: SQ/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *