Emirates udskyder den planlagte A380 genstart

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates er et selskab i voldsom vækst, men der er fortsat sorte skyer i passagertallene. Dette tager selskabet nu konsekvensen af og udskyder genstarten af A380 på flere destinationer.

Emirates er et selskab i voldsom vækst og de har fløjet til rigtig mange af deres destinationer igennem Coronapandemien men på reduceret frekvens, men nu er tiderne vendt og selskabet ekspandere igen og sætter flere og flere afgange ind på deres rutenet.

Med flere afgange på Emirates rutenet ser vi også at Airbus A380-800 atter har fundet vej til rigtig mange af Emirates destinationer og selskabet har i Marts 2022. 64 af deres 120 Airbus A380 tilbage i luften. Men selv om der er 64 fly tilbage i luften lige nu er der også destinationer som Emirates har valgt ikke får dobbeltdækkerflyet tilbage lige med det samme, heriblandt København.

Emirates benyttede for første gang dobbeltdækkerflyet til København den 1 December 2015 og flyet var fast inventar på ruten indtil starten af 2020 hvor Coronapandemien for første gang brød ud på verdensplan og dette satte midlertidigt en stopper for stort set alt flytrafik til København inklusive Emirates rute til Dubai.

Emirates rute til Dubai blev genåbnet den 19/06 2020 og ruten betjenes af selskabet Boeing 777-300ER som også er den type som selskabet vil benytte sig af en rum tid endnu.

Læs mere her: Emirates vender tilbage til København

Opstarten udskudt flere gange

Emirates her flere gange sagt at Airbus A380 vender tilbage til København og næste gang flyet skulle vende tilbage var programsat til den 30 Oktober 2022. Denne dato er nu atter blevet udskudt til minimum år 2023, og det er ikke første gang at selskabet udskyder opstarten. Airbus A380 skulle oprindeligt være vendt tilbage til København den 1 November 2021 hvor flyet var blevet planlagt til at tage over for netop Boeing 777-300ER.

København ikke alene

kæmpeflyet Airbus A380 skulle oprindelig være vendt tilbage til flere andre destinationer end København i løbet af 2022, men disse ruter er ligesom København også blevet udskudt på ubestemt tid.

  • Birmingham
  • Hong Kong
  • Nice
  • Prag
  • Tokyo Narita

Foruden disse destinationer der ikke får besøg af kæmpeflyet i den nærmeste fremtid benytter Emirates også normalt flytypen på ruterne til Beijing og Shanghai, men disse ruter er fortsat suspenderet som følge af Coronapandemien.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *