Emirates vender tilbage til daglige flyvninger fra København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Om to dage, nærmere præcist fra den 31. oktober 2021 forbinder Emirates igen København med Dubai alle ugens syv dage.

I takt med at rejserestriktionerne ophæves, vender rejselysten stille og roligt tilbage – også i Københavns lufthavn. Flyselskabet Emirates har af samme grund haft ekstra afgange på ruten mellem København og Dubai omkring skolernes efterårsferie, for at følge med efterspørgslen.

Genoptager daglige flyvninger

Den øgede rejselyst fortsætter også efter efterårsferien. Derfor har Emirates meddelt, at man fra 31. oktober 2021 vender tilbage til de daglige flyvninger fra København til Dubai og videre ud til Emirates pt. 120 andre destinationer over hele verden.

Efterspørgslen på flysæder forventes desuden af at blive yderligere stimuleret af, at Udenrigsministeriet fredag den 15. oktober normaliserede de ugentlige rejsevejledninger, så de igen baseres på lokale sikkerhedsforhold og ikke corona. Reglerne for ind- og udrejse lettes samtidig markant for alle, der er naturligt immune, færdigvaccineret eller testet negativ, og kravet om et anerkendelsesværdigt formål og test forud for indrejse fjernes for indrejsende fra hele verden.

Lettelserne og det stærke signal, der ligger i dem, vækker glæde hos Morten Balk, der er landechef for Emirates i Danmark:

Vi hilser det velkomment, at Danmark hæver rejserestriktionerne og kravet om at have et anerkendelsesværdigt formål. Det er et stærkt signal om, at grænserne, igen er åbne for alle rejsende, der er vaccineret eller testet negativ. Emirates kvitterer for normaliseringen ved at vende tilbage til den kendte rejseplan med daglig forbindelse mellem København og Dubai.

Morten Balk, der er landechef for Emirates i Danmark

Hør også Morten Balk tale med os om det at drive et flyselskab under og i slutningen af pandemien i vores Travel + Podcast her:

At Emirates går fra fem ugentlige afgange til syv, vil dermed i høj grad lette rejseplanlægningen for selskabets mange rejsende allerede i det kommende vinterhalvår. Forbindelsen mellem København og Dubai er populær – dels fordi Emirates er kendt for et meget højt serviceniveau, dels fordi Dubai samt mange af de destinationer, man opnår forbindelse til gennem Dubai, har varmen og solen mange danskere sukker efter i netop vinterhalvåret.

Med afgange alle ugens dage får de rejsende igen fuld fleksibilitet i forhold til at vælge ud- og hjemrejse efter egne ønsker.

Ny ruteplan fra 31. oktober

Fra 31. oktober er Emirates – for første gang siden marts 2020 – tilbage med daglige flyvninger på rute EK151 og EK152 mellem København og Dubai:

  • Afgang København kl. 14.20 – ankomst Dubai kl. 23.45
  • Afgang Dubai kl. 08.20 – ankomst København kl. 12.20

Ruten flyves med Emirates Boeing 777-300ER med Economy og Busines Class.

For booking og priser besøg: www.emirates.dk

Så er der endnu et skift i den rigtige retning mod at vi snart får Airbus A380’eren at se igen i København. Vi savner i hvert fald at se landinger med den i København som i denne video:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *